lördag 6 november 2010

Lördag 6/11-2010 20:02

DAG: Jaha natt igen då ja, fick ta på lurarna inatt fram till två tiden innan jag lyckades somna. Så sedan sov jag fram till sju då jag var uppe på toan sedan somnade jag igen fram till halv tolv tiden. Kom upp och fick i mig frukosten sedan drog jag igång med romanen. Men det gick rätt trögt idag så jag slutade redan till två tiden. Då kom jag på att jag skulle göra träningsmat idag och fick fram kycklingen tinade denna i  mikron sedan gjorde jag träningsmaten. Efter detta så var det bara att vänta på att klockan skulle slå fyra då det var dags för storstretchen. Gick som vanligt trögt på den men efter denna så satte jag igång med middagen. Hade idag kotletter med pommes och pepparsås skulle idag kolla på mina serier men inte heller. Jag fick fel ändå idag på en serie fick ställa om den till nästa vecka då. Det är den jävla boxen som inte  ställer om sig efter sommartiden, men nu tror jag att allt är ändrat så till nästa vecka så skall det vara okey. Så men jag såg de som hade spelats in igår och innan dess, så lite fick jag se ändå. Sedan kommer en repris imonn till 11:40 får se om jag hinner med den imonn. Annars skall jag imonn dammsuga sedan skall jag måla tänkte jag. Men jag har kommit på att det inte var vattenfärger jag skulle använda till det jag hade tänkt att göra. Men jag skall måla för hand utan motiv tänkte jag imonn, får se hur det går då. Om det blir nått alls vill säga, vi får se hur det går imonn då. Jo jag skall också lägga till nytt på hemsidan blir nog radiokanalerna som vanligt skulle jag tro. Så såg jag att rätt mycket mer har kommit in på siten idag, ja fler sidor har kommit in. Det beror på hemsidekartan som jag la in på Google får nog köra den ett tag till så då får jag köra med den gamla programmet ett tag till innan det går att uppgradera det. Så mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn med mera strunt.

TRÄNING: Jaha idag blev det lite storstretch ändå ja, tog sin lilla tid innan jag gick igång dock. Men som vanligt så var det rätt trögt som det brukar på lördagar. Men det gick okey.

NOVELL: Och nej det är lördag och då kommer igen post så inget idag heller…

ROMAN: Ja fick ändra idag igen måste ändra historien lite för att den skall gå ihop. Så det blev inte mer än en timme idag men lite fick jag ändå gjort.

MUSIK: Ja vi får se hur det går att lägga till trummor till torsdag skulle  jag tro. Vi får se hur det går med det, hade varit bra om jag hade sången på innan men fan vet hur jag skall göra. Vi får se till torsdag nästa vecka.

Ja som vanligt när det är lördag så gäller tummarna för mig, så skall jag nog kamma hem lite stålar idag ändå. Till er alla säger jag Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: