onsdag 3 november 2010

Onsdag 3/11-2010 20:04

DAG: Jaha natt igen då ja, kunde inte somna igår så jag tog på lurarna fram till ett tiden. Varje gång jag gör detta så blir det för lite sömn dagen efter, så även idag. Vaknade upp till tio tiden men låg kvar ända till elva innan jag gick upp. Fick i mig frukosten och så drog jag igång med romanen, men även idag så var det trögt att komma igång. Men till två tiden nått sånt var jag klar, då gick jag loss på mjukisen med en gång. Efter detta så gjorde jag middag idag hade jag karréer med ris, det var väldigt gott idag med detta och jag såg på min serie idag med när jag åt. Så jag lyckades fixa till inspelningen så att det tog en timme framåt när jag ställde om den. Och idag gick den igång till 19:00 som den skulle så det är lugnt. Men det blir fel varje gång sommartiden går igång eller går av, då måste jag ställa om den för hand alla som finns. Så mer? En rätt trött dag idag sover jag till tolv tiden så är jag rätt pigg om jag sedan sover bra under natten. Men somnar jag till ett tiden så är jag inte alls så pigg när jag vaknar. Att en timme kan göra sådan skillnad men det gör den, sedan sover jag inte så bra där emellan med så då räcker det ändå inte med sömn när jag sover bra. Jag önskar mig bättre sömn i julklapp kan ni fixa detta till mig blir jag glad. Så mer? Nä jag kommer inte på mer idag tror jag, jo jag kollade tvätten idag och det blir till åtta till fredag ändå. Blir segt när jag tränar dagen innan att gå upp till 07:50 men vi får se hur det går då. Kommer bli en fyra en femtio att sova på den dagen, ja jag kommer vara seg som fan den dagen. Men jag tror jag skall ta och lägga mig när jag kommer upp så kan jag sova fram tills det är dags att hänga upp den. Jag har larm på klockan som ringer efter en timme brukar vakna av detta. Men jag har bara 3 timmar på mig med för det är söndag på lördag så går fredags tiden som lördag. Nä inget mer idag kommer igen imonn efter träningen med mera strunt.

TRÄNING: Japp får jag en normal natt så skall jag nog klara av träningen imonn med. Vi hoppas på det.

NOVELL: Och nej inget post idag heller, nu måste det komma snart för det är snart jul inte höst som de sa…

ROMAN: Ja fick ur mig lite idag igen men det gick rätt trögt idag igen. Sedan hörde jag att det skramlade till och då gick jag upp för att se vad detta var. Det var posten som kom och då tappade jag farten med en gång, ja jag hade musik igång så jag fattade inte vad det var. Men ett par sidor fick jag ändå ur mig, så en okey dag idag.

MUSIK: Ja jag hoppas att jag skall kunna få ur mig lite mer än jag fått senaste dagarna på denna punkt. Men det beror på sömnen som vanligt, vi hoppas på den.

Japp idag är det onsdag och det är lotto om ni bara håller tummarna så kommer jag kamma hem storvinsten idag, tummarna tack. Jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: