fredag 26 november 2010

Fredag 26/11-2010 20:05

DAG: Japp natt igen då ja, somnade till två tiden igår och sov sedan fram till tio tiden. Men låg kvar i sängen fram till elva innan jag gick upp. Fick i mig frukosten och till kvar över tolv så drog jag till ICA för första rundan. Jo skulle också säga att jag betalade räkningar igår innan jag gick igång med musiken, så det var därför jag var lite sen. Så första rundan så köpte jag kött men fick inte med mig mycket karréer idag bara benfria sådana. Men jag hade lite sedan förra gången jag köpte, sedan på andra rundan så köpte jag allt utom kött. När jag kom hem efter denna runda så fick jag lägga in allt kött som inte var två packat. Jag kunde inte detta för jag hade inte köpt plastpåsar den första rundan. Så jag ställde mig och packade köttet när jag kom hem, när detta var klar så drog jag igång ugnen och tänkte sedan vid tre tiden att köra igång med maten, men så blev det inte. Jo jag drog i mig en mjukis med innan jag började med maten. Och jag tänkte ha hamburgare med pommes idag och det gick bra fram till att jag skulle ta fram hamburgarna, för jag glömde köpa den när jag var ute. Så jag fick slänga på mig och dra till ICA igen för att köpa dem. Jo jag tog min protein efter jag fick i mig mjukisen. Så var på ICA och köpte detta sedan hem och drog igång med maten. Hade också tagit fram kycklingen för att göra  den men glömde detta med och satt framför teven och glodde istället. Så jag fick maten klar och så hade jag tänkt att köra kycklingen innan maten men kom inte ihåg detta heller så jag fick göra den sedan. Glömde mycket idag. Så kollade på teven mina serier men en har slutat för denna säsongen så den tog jag bort från listan. Så efter detta så glömde jag (ja igen) att stoppa in kycklingen i ugnen så jag fick göra detta efter maten. Den blev just nu klar vid åtta tiden var den klar, så jag kommer få vänta tills den är kall innan jag stoppar in den i frysen. Så jag kommer nog ha svårt att somna idag igen, men men har inget att göra mer än romanen imonn, jo storstretchen då med. Så mer? Jo jag får denna månad bara 1000 över efter alla räkningar är betalda, så jag får leva snålt fram till den 25é. Så mer ändå? Glömde mycket idag och samma sak om och om igen. Börjar nog bli gammal men jag läste att minnet svikar när man sover kasst, när minnet det har jag känt av. Kan komma på en sak och när jag sedan kommer fram till datorn för att kolla upp det, minns jag inte alls var det var jag skulle kolla upp. Så vi hoppas på bättre sömn och vinst till lördag så ses vi igen imonn.

TRÄNING: Ja inte mycket att rapportera idag inte men träningen gick bra igår. Nu skall jag rotera igen till måndag får se var det gör men farten jag har, kan gå lite snabbare på torsdagar. Men vi får se.

ROMAN: Japp då kör vi imonn då har inte stort hopp för att somna inatt är rätt jäktad idag med allt jag har glömt. Men vi hoppas på bra sömn ändå.

MUSIK: Ja nu har jag lagt upp sången tills måndag så skall jag sjunga in den och så är det sedan bara att lägga kör på det. Vi får se hur det går då, men jag har ändå problem med att sjunga i samma styrka hela tiden. Vi får se hur det går till måndag.

Japp en jäktad dag igen med det börjar som vanligt med kass sömn, så blir det så. Nu skall jag säga Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: