måndag 8 november 2010

Måndag 8/11-2010 21:42

DAG: Jaha natt igen då ja, sov rätt bra inatt somnade någon gång till tolv tiden och sov sedan fram till sju. Då jag var uppe på toan somnade sedan igen fram till åtta, somnade igen fram till nio, somnade igen fram till elva då jag gick upp. Så rätt bra sömn inatt och jag var pigg när jag vaknade idag. Slog på musikdatorn på vägen in till toan sedan efter toan så drog jag i mig frukosten. Så gick jag loss på musiken fram till tre idag efter detta så väntade jag bara på att klockan skulle slå fyra. När den gjorde detta så drog jag till träningen, tränade och så hem igen. Stretch och så middag på det, kollade på mina serier idag men det hade inte blivit några idag. Hade glömt en inställning på en så jag fick se den idag för tiden var en timme innan på den. Så jag såg den nu när jag åt och ställde in boxen på rätt tid idag. Nu tror jag allt är ändrat, ja jag har sagt det innan med nu skall allt var okey. Så jo ingen vinst på lotto igår heller, men till onsdag så smäller det till det känner jag på mig. Jo så skall jag till tandläkaren imonn klockan tidigt med får se hur det går då, men jag har ställt klockan på nio då har jag en timme på mig att göra mig iordning. Vi får hoppas det räcker, han skall pilla loss en bit av tanden som sitter lös och sedan lappa ihop det. Kan då hoppas att det inte isar sedan i den, har stora problem med isningar i tänderna. Men vi får se hur det går tills imonn, skall också till ICA för att handla lite på vägen hem sedan. Men jag måste ta ut lite stålar innan dess har nu 500 kvar som då skall räcka tills den 25è, får leva snålt fram över. Så det var nog allt för idag det säger hej.

TRÄNING: Japp idag kom jag på att jag har tagit fel tyngd på kabeldraget gick på 50 men det skall vara 55 där. Kollar inte så noga på lappen vet dock inte hur läge jag har gjort fel. Men det var tyngre idag vilket inte är så konstigt men det gick ändå rätt lätt att köra. Lite tungt på intervallen idag men annars så gick det bra, lite sen var jag men då fick jag vänta på redskap med idag. 10 minuter sen var jag idag.

NOVELL: Nej inget idag heller…

ROMAN: Jaha till onsdag skall jag gå loss igen då ja, förhoppningsvis så sover jag bra och kan köra loss som jag brukar. Vi hoppas på det.

MUSIK: Japp en pigg morgon idag och jag kom loss på texten med en gång till elva tiden när jag kom upp. Skrev sista versen och den blev i rim alla de andra verserna var inte men det var denna. Så blev det med den, efter detta så gick jag loss på trummorna. Spelade in en men det kompet jag la på lät illa som fan så det fick jag radera. Sedan en gång till men gjorde då ett fel så det fick jag också radera. Men tredje gången gillt, jag fick till det och jag la också på till breaket med. Så nu är det bara att sjunga in det så är det klart, dock kommer detta ta ett bra tag innan. Jag måste lära mig att sjunga högre, vilket stör mig jag giller inte att höja rösten. Men jobbar jag med det så skall det nog gå det med hoppas jag. Vi får se till torsdag, får inleda den dagen med att sjunga upp så får vi se hur det går.

Japps en dag till ända och jag säger som jag brukar göra Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: