tisdag 9 november 2010

Tisdag 9/11-2010 20:03

DAG: Jaha natt igen då ja, natt igen då, somnade runt två tiden igår, vilket är rätt tidigt efter träning. Men jag vakande sedan med en timmes mellanrum fram till tre minuter innan klockan ringde vid nio. Så när klocka väl brötade igång så kom jag upp så snabbt jag kunde för jag var rätt trött. Och nä klockan är inte inställd på en radiokanal utan på kosmiskt brus, på högsta nivå. Så den tränger igenom mina öronproppar. Så fick i mig frukosten och sedan så väntade jag på att klockan skulle slå tio då det var dags att dra. När klockan slog tio så drog jag iväg på vägen till tandläkaren så hämtade jag ut mina sista 500 och drog in i väntsalen. De höll på att flytta lite när jag kom upp men till halv elva så var det min tur. Han kollade men kunde inte hitta nått så han putsade och så var det klart för idag, och för i år. Då drog jag till ICA för att handla lite sedan hem igen. Då var nog klockan bara halv tolv nått sånt och jag gjorde sedan inte ett dugg fram till ett tiden så jag slog igång boxen och såg klart filmen jag började på för ett tag sedan. Så efter detta så drog jag igång med middagen, hade inte bestämt mig för vad jag skulle ta idag. Och det blev hamburgare med pommes idag, hade två kvar sedan innan så jag tog dem idag. Så mer? Jo jag fick ett mail igår med men mer om detta nedan på novell. Så nej det var nog inte mer idag då kommer igen tills imonn med mera strunt.

TRÄNING: Ja vad skall jag säga idag då, känns lite i benen idag men bara ytterst lite. Nu hoppas vi på bra sömn så kör jag igen till torsdag.

NOVELL: Japp idag kan jag äntligen meddela er om vad bra böcker sa om mina noveller. Fick ett mail igår från dem och de sa: Nej tack! Precis som jag visste att det skulle göra. Så nu försvinner denna punkt från bloggen tills nästa gång jag kör på dem.

ROMAN: Japp vi kör på men roman då istället har väl inte så stora förhoppningar på detta heller men en dag skall jag lyckas. Tar väl en 15 år men jag tänker inte ge upp för det. Vi hoppas på bra sömn inatt så skall det nog gå det med.

MUSIK: Jag drog igång musikdatorn idag och lyssnade igenom vad jag gjorde i måndags och det är okey. Nu hänger det på sången om det skall komma upp över huvud taget på hemsidan. Men den som lever får se.

Ja det var denna dag och jag säger som jag brukar göra vid denna tid Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: