fredag 12 november 2010

Fredag 12/11-2010 20:04

DAG: Jaha natten gick som den brukade på torsdagar somnade någon gång till två tiden. Men vaknade sedan med en timmes mellanrum fram till sex tiden. Efter detta så sov jag till elva tiden innan jag gick upp, startade datorn men idag gick det inte som det brukar göra den ville inte starta upp. Så jag fick stänga av den på knappen och efter detta så startade den upp startup lagningsprogrammet. Ja jag hade ingen aning om att det fanns ett sådant. Jag körde det och så ställde jag tillbaks datorn till ett tidigare läge och startade om sedan igen. Då var felet borta och datorn startade upp som den skulle. Vet inte vad det var med det försvann iallafall. Så efter detta som tog en tio femton minuter så gick jag loss på frukosten. Sedan till ett tiden så drog jag igång med romanen, men mer om detta nedan. Så efter detta till två tiden så drog jag i mig en mjukis och så gick jag loss på middagen. Hade idag köttbullar med pommes och ketchup, lika gott som vanligt. Så sedan skulle jag då kolla på mina serier men en av dem slutade sist så den fick jag ta bort men lite fick jag ändå se så jag glodde på det när jag åt. Så efter detta så skulle jag dra i mig lunch och det gjorde jag men keson var kass det smakade fan. Trodde första att det var paprikan som inte var som den skulle men det var keson. Så den fick jag slänga och jag tog inte kvittot på det så jag kan inte lämna tillbaks den heller. Tror jag skall köra utan det ett tag nu så slipper jag köpa det på ett tag. Jo så glömde jag starta viruskollen på XP datorn den kör ännu det tar två och en halv timme att köra den på den maskinen. Gammal och slö på denna tar det inte mer än en timme att kolla hela datorn. Så mer? Fan vet om jag inte åkt på en förkylning igen men känns rätt bra idag iallafall men fan vet. Vi hoppas på det bästa och tror det är över till måndag med det, sist jag hade det så fick jag inte ont i halsen alls så kanske det är så denna gång med. Men då blir jag borta från träningen det vill jag inte alls. Vi får se hur det känns imonn så får vi se.

TRÄNING: Ja då är det storstretch imonn då hoppas på bra sömn så skall det nog gå bra. Har lite träningsvärk i magen idag av någon anledning.

ROMAN: Ja körde inte så länge idag men en timma blev det ändå. Men jag måste göra om så det tar en illa tid att fixa till allt plus att jag måste läsa på med innan jag ändrar nått. Får se hur det går tills imonn då.

MUSIK: Japp sång om och om och så vidare tills det sitter är det som gäller framöver. Vi får se hur det går då.

Ja det är lördag imonn så jag hoppas att ni håller tummarna för mig så kanske de ringer tills imonn annars så får ni veta tills måndag hur det gick. Nu säger jag Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: