söndag 28 november 2010

Söndag 28/11-2010 20:13

DAG: Japp lite sen idag men fastande på goodsync hemsida försökte kolla upp hur mycket utrymme man får. Men jag tror det är hur mycket som helst, kostar en 250 men jag tror jag håller mig till det jag har. Så natten då ja fick ta på lurarna igen fram till två tiden sov sedan så där under natten. Var uppe ett par gånger på toan med men till elva tiden så slog jag upp ögonen. Dock så låg jag kvar till tolv innan jag kom ur sängen, så lite sen idag. Men jag fick i mig frukosten och så drog jag igång med dammsugaren. Efter detta så satte jag mig med hemsidan gjorde uppdatering 20  och 21 på startsidan och 12 och 13 på spotify sidan. Nytt på NRJ och RixFm, jag mailade ju mixmegopol om att de inte uppdaterade sidan men det höll bara en vecka sedan orkade de inte mer. Så mer? Jo efter detta så funderade jag på om jag skulle köra film eller bok men det blev film, såg på Jonny Mnemonic idag men den låste sig mitt i så jag fick starta om den och se resten sedan. Jag tog också en rast till 14:30 för en mjukis och lite protein med. Sedan såg jag klart den och drog med en gång igång med middagen. Körde idag karréer med ris och pepparsås, men jag orkade inte äta upp idag. Jag misstänker att det är proteinet som gör att jag inte orkar äta upp. Jag tar det samtidigt som jag tar mjukisen kanske skulle ta den efter middagen. Vi får se hur jag gör med det. Så kollade idag på min sista serie idag och sedan på lite annat på Discovery om tanks. Så sedan igen när jag åt lunch då var det Stephen Hawkins men den hade jag sett innan. Japp mer än detta då? Nä det var inget mer idag imonn är det träning och förhoppningsvis bra sömn med innan dess. Ses igen imonn. En rätt bra söndag idag fick ändå gjort allt för idag trotts att jag vaknade sent.

TRÄNING: Japp då kör vi igen tills imonn bra sömn så skall det nog gå bra. Jag skall som jag sagt innan rotera övningarna imonn får se om det går fortare eller långsammare då imonn.

ROMAN: Ja till onsdag skall jag köra igen då, tisdag är klippning som jag inte har råd med men måste ta ändå. Men vi får se hur det går till onsdag.

MUSIK: Japp lyssnade igenom det idag och det låter inget vidare men kan jag bara få till grunden lite bättre så kan jag sedan lägga på kören sedan. Vi får se hur det går imonn.

Ja de ringde mig inte igår men jag hoppas att jag kan kamma hem en 35000 så räcker det till musikdatorn, betala av denna datorn och så till en ny keyboard tänkte jag. Tummarna tack. Nu säger jag Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: