lördag 20 november 2010

Lördag 20/11-2010 20:09

DAG: Ja sen är jag, jag gick här och filosoferade och glömde tiden helt idag. Men sen omsider så är jag här nu och redo för att rapportera min lilla dag. Sov kasst hela natten inatt, somnade runt tolv tiden sedan ett två tre fyra fem sex sju åtta och så tio och till sist elva dessa tider vaknade jag upp för att sedan somna igen, så en riktigt kass natt inatt. Men kom upp till elva tolv tiden idag och fick i mig frukosten sedan drog jag igång med romanen. Men det tog tid innan jag kom igång idag och till två tiden var jag klar. Idag skulle jag inte göra träningsmat så jag gjorde ingenting fram till tre tiden eller strax där efter. Så satte jag mig vid datorn och kollade lite och kom då in på min hemsida där jag upptäckte att statistik sidan inte var rätt. Så jag satt med detta fram till 16:33 innan jag fick den rätt. Dock tror jag att det var min dator som hade fel, jag fick logga in för att se statistiken på sidan. Så tillslut så fick jag lägga in en ny sida på den och göra om allt igen. Då fungerade det igen men som jag sa så tror jag att det var min dator som gjorde fel. Har någon annat haft problem med statistiksidan? Har ni det kan ni väl höra av er till mig, men jag tror det var min dator som hade fel. Jag höll ju på med ikonerna ett tag och raderade allt i IE för att få igång dem men nu är det löst det löste sig själv. Och då kom detta problem med att jag måste logga in för att se sidan. Har ni fått samma problem så är detta nu löst men ni kan väl dånga ett mail om in haft detta problem. Felet är att man måste logga in för att se statistiken med lösenord mm, i så fall maila mig på: webmaster(at)henrikporali.se det går inte att lägga in mailadresser ännu i det nya live writer så där för blir det ett konstigt at istället för ett a. Så mer? Jo sedan så drog jag igång med storstretchen och så var det mat på det. Idag hade jag köttfärssås med pasta det var gott mos idag med och jag har en dos till till en annandag med. Så kollade på så många serier jag hann med idag och har två till tills imonn och en film med hankock kommer idag tror jag visst. Så mer? Rätt kass dag idag med men lite fick jag ändå gjort idag, kan då hoppas att det blir en bra dag imonn så jag hinner med att lägga till hemsidan och sedan se på en film med. Jo jag läste idag med satte mig en timme innan stretchen och körde en runda. Så nu var det inte mer för idag ses igen imonn.

TRÄNING: Japp idag så körde jag och det gick bra trotts kass natt. Tog väl inte i helt och hållet men ändå en bra träning idag.

ROMAN: Ja eftersom jag var seg idag så tog det ända till ett tiden innan jag kom igång idag. Körde sedan fram till två tiden innan jag gav upp för dagen.

MUSIK: Japp till måndag skall vi se vad jag gör men det blir förhoppningsvis sång då.

Jadå det är lördag och jag räknar med era tummar idag så jag kan kamma hem lite stålar idag, hoppas på samtal idag annars så ser vi hur mycket jag vann till måndags. Ja jag ser det till söndag men in får veta tills måndags bloggen. Nu säger jag Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: