måndag 22 november 2010

Måndag 22/11-2010 21:55

DAG: Ja jag är sen idag och det är för att jag pillat med nätverket idag även på dagen idag gjorde jag detta, och helt i onödan kom jag fram till just nu. Men mer om detta nedan. Ja somnade till tolv tiden idag och sov sedan fram till tio tiden då jag var uppe på toan. Sedan sov jag fram till elva tiden innan jag kom upp igen. Fick i mig frukosten och så drog jag igång med musiken. Hade lite problem med datorn i morse, ja inte musik då, skulle ladda in nya realplayer och det gick inte alls som det brukar göra. Den hängde sig men jag tog bort den och ladda in på nytt men det gick inte heller som det skulle så jag fick avinstallera och ominstallera igen så gick det äntligen bra. Så men jag gick igång med musiken idag och körde fram till två tiden efter lunch sedan tog det slut för idag. Fick då problem med denna datorn och nätverket så jag satt med det ända till fyra och kom sent till träningen. Japp på något sätt så fick jag fram nätverks kartan och såg då den här nya grejen som kommit till och jag satte igång att pilla med det. Och jag om installerade hela routern idag men det hjälpte inte den nya grejen var med en då. Så la jag om lösenordet med och logga in på nintendospelet för att se så att det fungerade, det var då jag kom på vad det var. Jo just det nintendospelet det loggar in när det vill så det var det jag såg, så var det problemet löst. Men jag kom inte på det förrän efteråt så jag kunde inte heller logga in med mobilen jag visste inte hur man gjorde när man la om lösenordet. Så tillslut så fick jag dra till träningen men som jag sa så var jag sen. En femton minuter si så där men stack ändå för jag fick inte nått att fungera idag. Men jag tränade och så hem och stretchade sedan middag som inte var god idag. Kollade lite på teven med idag när jag åt men jag var sen hem med så jag var rätt jäktad idag troligen där för maten inte smakade bra med. Så efter maten så pillade jag med mobilen och tillslut så fick jag den att fungera och allt jobb var för inget alls, ja så kan det gå när haspen är på. Jag kunde inte fatta hur någon kunde ta sig in i mitt nätverk när jag har lagt in över 20 tecken i lösenordet, och det kunde de inte heller. Så var det med det, halva dan har jag hållit på med det med helt i onödan. Så kan det vara jag mindes inte spelet alls när jag kollade förut så kopplade det bara upp sig när jag spelade men nu så går det upp då och då. Ja och byter jag lösenord så kan ingen komma in igen och den var inne igen så det var nintendospelet. Inte någon inkräktare alls.

TRÄNING: Ja allt gick bra utom intervallen idag det var seg som fan, det gick knappt runt idag av någon anledning. Var nog för att jag missade förra måndagen, men trögt som fan var det. Så illa har det inte gått på väldigt läge, ja på intervallen alltså.

ROMAN: Japp kör imonn då om jag sover nått vill säga, vi hoppas på det annars kommer jag ligga läge innan jag går upp. Brukar gå bättre när jag ligger läge istället för att tvinga mig upp och är trött. Vi får se hur det går tills imonn.

MUSIK: Ja det gick inget bra idag jag var förkyld idag, nä inte förkyld men jag är snuvig. Det är en allergi som gör detta brukar vara snuvig när jag vaknar sedan går det bort när jag fått i mig frukosten. Men inte idag så sången gick så där, försökte lägga nu melodi idag men det gick så där det med. Men till torsdag så skall jag köra igen så skall jag lägga ny melodi. Idag la jag på ett piano och det hördes inte över resten av musiken så jag får ta nått som låter lite med till torsdag. Så inget vidare idag.

Lotto ja nej jag vann inte storvinsten såg i aftonbladet det var någon annan men jag la in på nytt och till onsdag kommer det att smälla in det känner jag på mig. Nu är det hög tid att säga Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: