torsdag 18 november 2010

Torsdag 18/11.2010 21:43

DAG: Japp natt igen då ja, somnade igår till tolv tiden och sov sedan riktigt bra under natten. Vaknade till tio tiden då jag var uppe på toan, sedan igen till halv elva tiden låg dock till elva innan jag gick upp. Fick i mig frukosten och så drog jag igång musikdatorn innan dess. Så när den var nere (frukosten) så satte jag mig att lyssna till det jag har gjort med loop låten. Och pillade med detta fram till tre tiden idag då jag la ner för dagen. Sedan väntade jag på att klockan skulle slå fyra, när den gjorde detta så drog jag till träningen. Så tränade och sedan hem igen stretch på det sedan middag, men ingen träningsmiddag idag utan oxpytt med bröd och bacon. Så var det idag och rätt gott också, jo jag tog det samma till lunch idag oxpytt mm. Ville inte ta kycklingen idag för då fattas det tills nästa torsdag. Så kollade på teven idag med när jag åt, och ja de ringde igår med från Nielsen och kollade om jag var igång med teven. Så fick jag papperna ( det är förbannat jobbigt att böja papper ett papper två papper de papprerna nä de papperna men så är jag kass på Svenska med) idag med från dem skall ta och dånga ett mail om vilka kanaler jag har och så skall jag fråga om nätverket med. Jag får på en ny grej på mitt nätverk som har ett udda nummer men det måste vara det nya modemet men var har det på mitt nätverk att göra. Skall fråga dem om det med när jag mailar dem. Så mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn med mera så vi ses då.

TRÄNING: Japp bra sömn som start och sedan också en bra träning idag gick till och med bra på intervallen idag. Så en bra träning idag och känner inte av förkylningen heller så vi hoppas att den gav sig. Det kan vara min granne som smittat mig, ja vet det är långsökt med hon hostar som jag gjorde och ventilen ligger just över min säng. Så kanske kommer det där från som smittan kommer, det är underligt att jag tränat i fyra år utan att bli förkyld sedan två gånger i rad med bara fem veckor emellan. Men som sagt det är långsökt.

ROMAN: Japp till imonn blir det inget men till lördag så skall jag köra igen. Tvätt imonn om ni undrar varför jag inte kör imonn.

MUSIK: Japp körde lite trummor idag gick igenom hela raddan av trumset idag och spelade lite på dem alla. Men  som jag sa innan så är sången är inte bra det är kass men jag tror jag skall kunna få till den med tiden, hoppas jag. Vi får se hur det går med det.

Jo ingen vist igår heller, ni är inget vidare på att hålla tummarna ni. Men till lördag då smäller det till det känner jag på mig. Nu känner jag på mig att det är dags att säga Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: