onsdag 17 november 2010

Onsdag 17/11-2010 20:03

DAG: Japp skall idag börja med att lägga in en rättelse sedan igår, sa då att jag somnade till tolv tiden det var fel helt fel. Jag kunde inte somna igår och tog på mig lurarna fram till två tiden innan jag somnade. Så skall det var kom inte ihåg det igår var rätt seg igår med så även idag. Om vi börjar med natten så kunde jag inte heller inatt somna så  jag tog på lurarna igen fram till två tiden. Sedan sov jag fram till tio tiden då jag var uppe på toan sedan la jag mig igen fram till elva tiden innan jag gick upp, dock sov jag inte där emellan. Fick i mig frukosten till halv tolv tiden och så till tolv så drog jag igång med romanen, körde idag fram till två. Efter detta så fick jag i mig en mjukis och så drog jag igång med middagen. Kollade på mina serier idag när jag åt och så en början på en film när jag åt lunch. Då jag också fick ett samtal från de som kollar teven ett par frågor om det sedan så stängde jag teven och la mig på sängen. Och väntade på att klockan skulle slå åtta, då jag drog igång med bloggen och där är vi nu. Så mer än detta då? Jo har inte fått alla favicon att fungera ja ikonerna högst uppe i textraden som syns på de flesta hemsidor. Det är fel på ett par ännu och jag kan inte få dem att fungera som de skall men att radera alla grejor på IE tror jag kommer göra susen men får se om jag gör det idag. Men då raderar jag alla kakor med och allt som finns, vi får se hur jag gör med det. Så mer? Jo min mp3 spelare går nu på sist versen den tappar kraft rätt snabbt nu så snart kommer den ge upp. Kollade idag och jag kan få en för 599 med 4 GB på Onoff men den håller ett tag till ändå hoppas jag. På två timmar tappar den två streck det är halva laddningen, men får köra den ett tag till ändå men det lutar åt att jag måste köpa ny snart. Har haft den sedan länge trodde jag skulle hitta när jag köpte den men det gick jag bet på. Troligen sedan 2007 2006 nått sånt om jag inte minns fel det ger en tre fyra år då ger sig batteriet tillslut. Men än så länge håller den så det är lugnt. Så det var nog inte mer idag tror jag så vi hör igen tills imonn.

TRÄNING: Ja var tveksam om jag skulle träna imonn men tror jag gör det ändå är inte helt okey ännu men vi hoppas att detta inte gör att jag blir sjuk igen bara. Då är det skit med det hela, vi hoppas på det bästa tills imonn. Och bra sömn med som start.

ROMAN: Japp fick lite gjort idag trotts rätt kass natt körde en en och en halv två timmar idag så jag är nöjd med dagen. Men jag får lägga till rätt mycket för att få ihop den. Så gick jag över till det fjärde blocket idag med det ger tre gånger 70 sidor än så länge. Kan bli en roman av det tillslut ändå.

MUSIK: Ja nån sång blir det inte imonn iallafall men lite trummor skall det bli hoppas jag. Körde lite idag med på trummorna måste öva mer på dem. Men sång är inte aktuellt imonn iallafall. Skall väl kolla låten och lyssna lite på den sången jag lagt in så får det vara så för denna veckan.

Det är lotto idag så jag hoppas att ni håller tummarna för mig så jag kan kamma hem lite stålar idag. Nu säger jag Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: