måndag 15 november 2010

Måndag 15/11-2010 21:47

DAG: Japp lite sen idag trotts att jag inte gjort ett dugg på hela dan. Men jag kollade kosttillskott tänkte jag skulle testa detta i en månad och se om detta gör skillnad. Först för att jag har varit sjuk så många gånger på raken, har inte varit sjuk innan på 13 år. Men också för att jag skall se om jag kan gå upp lite i muskel massa när jag kör det. Skall beställa till fredag får lite stålar från morsan så skall jag köpa två burkar som då räcker i en månad så får vi se vad det gör. Så natten då ja, somnade bra igår runt tolv tiden och sov sedan ända fram till åtta innan jag var tvungen att ta mig in på toan. Och kan också meddela att jag känner mig mycket bättre från förkylningen med. Så efter detta så somnade jag om igen och sov fram till elva tiden. Kom upp och fick i mig frukosten och sedan så gjorde jag inte mycket alls idag. Tänkte jag skulle läsa idag men det blev inte av idag, gjorde inte nått idag. Jo jag pillade med datorn idag alla de här ikonerna som finns högst upp i skrivfältet som jag la på till min hemsida som ser ut som HP kastades om idag. Så min hemsida hade Intels ikon på min hemsida och sedan också HPs ikon med. Först trodde jag att jag fått virus eller nått sånt så jag skannade datorn men det fanns inte nått alls i den. Efter detta så testade jag att få bort dem och jag rensade IE från tempfiler mm. Men det var en som inte gav sig då till min statistik sida där var HP kvar men tillslut så kom jag på hur jag skulle göra jag fick rensa forulärdata så fixade det tills sig och min fina ikon syntes igen. Jag kollade också andra webbläsarna där fanns inga problem så jag fattade att nått hade hänt i IE. Men tillslut så fick jag bort skiten ändå. Så efter detta så drog jag i mig en mjukis och sedan så drog jag igång med middagen. Hade idag karréer med ris idag det var väldigt gott idag och så kollade jag på en film jag spelade in i morse, distrikt 9. Den var okey men sparade inte den, så efter detta så ringde morsan och då sa jag det om protein så hon sa att de kan skicka en 500 till fredag så skall jag beställa då kommer om tre dar nått sånt. Så mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn med mera strunt. Jo jag glömde att säga att de ringde idag från den där teve grejen kommer imonn och installerar den vid tolv ett tiden så jag kommer inte göra nått imonn heller. Den dagen går också till handlingarna.

TRÄNING: Japp om allt går som jag vill så skall jag köra till torsdag idag har jag mått bra. Men lite är ändå kvar idag men till torsdag tror jag att det skall kunna gå att köra igen. Vi hoppas på det.

ROMAN: Ja då faller imonn bort men till onsdag skall jag gå loss då istället.

MUSIK: Ja går det som jag vill så skall jag köra igen till torsdag, vi hoppas att det släpper helt tills dess så jag att jag kan ta ton.

Ja det finns inte mycket mer att säga idag så jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: