fredag 19 november 2010

Fredag 19/11-2010 20:05

DAG: Japp natt igen då ja, kass sådan med somnade till fyra tiden inatt. Sov sedan till tio tiden men somnade igen sedan fram till halv tolv. Så jag tog inte frukosten innan jag var nere med tvätten. Jag drog ner till tolv tiden och slängde in den sedan upp och fick i mig frukosten. Sedan var det bara att vänta på att klockan skulle slå kvart i ett, då det var dags att hänga upp den samma. När denna uppgift var klar så drog jag iväg till ICA för att handla lite. Fick ta ut en 100 så nu ligger jag 100 back redan, men nu tror jag att jag klarar mig till den 25è. När jag kom hem så drog jag i mig en öl och på detta fick jag också i mig en mjukis. Jo jag var nere till två tiden innan jag gick upp med maten och kollade till tvätten. Så efter detta så var det bara att vänta på att klockan skulle slå kvart i fyra då det var dags att hämta upp tvätten. Det gjorde jag men innan jag drog ner så satte jag igång ugnen så att den var varm när jag kom upp. Så när jag kom upp så slängde jag i pommisarna i den samma och hängde in tvätten. Jag hade också glömt att tina upp köttet idag innan jag drog till ICA så jag fick slänga in detta i mikron och så var det bara att vänta på att det skulle tina upp. Så sedan när jag drog in köttet i pannan så var nästa pommesen klart så jag fick ta ut dem först innan jag fick klart köttet. Så var det bara att äta kollade på mina filmer jag spelade in men jag tog mina serier först. Sedan upptäckte jag att en film var fel men det brukar bli så på tv.nu skall se om jag kan hitta något ny sida att kolla mina filmer på. Skall slå på det i Google och se vad som kommer upp. Så mer? Jo tror jag skall gå upp på voddler tills söndag och se en film kan se en gratis så jag tror om jag har tid att jag skall se en tror det skall bli ironman 2 såg ettan den var väl så där så tvåan kan väl gå den med. Får se hur jag har tid till söndag med detta. Så mer då? Nä det var nog allt för idag det, ses igen imonn om ni orkar med mig.

TRÄNING: Japp det gick bra igår och känns bra idag lite träningsvärk i magen idag men annars är det okey. Storstretch imonn då ja inget mer idag.

ROMAN: Ja bra sömn inatt så skall jag nog klar av att få lite ur mig imonn hoppas jag.

MUSIK: Ja vi får se hur det går till måndag då igen måste gör lite mer med rösten om jag skall kunna med att sedan lägga ut den. Men det kommer ta sin lilla tid det här.

Lördag imonn och lotto igen så vi håller tummarna så kommer det nog gå vägen. Nu är det dags för mig att säga Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: