söndag 14 november 2010

Söndag 14/11-2010 20:03

DAG: Japp idag får vi börja med natt då igen, somnade någon gång till tolv ett tiden. Men vaknade sedan med en timmes mellanrum fram till fyra, efter detta så blev det ingen mer sömn för mig. La mig med lurarna fram till sex tiden då gav jag upp att somna om igen så jag gick upp strax där efter. Fick i mig en jätte frukost, tänkte idag att jag drar i mig mat så kanske det hjälper mot förkylningen. Så jag laddade i en halv påse med oxpytt i pannan och öppnade ett paket med bacon. Jo på tal om bacon vet ni vad fåret så när det såg grisen, bäääcon. (kanske är lite roligare om man säger den med munnen, fan vet om jag inte sagt detta en gång innan?) Så sedan drog jag också i mig två mackor som jag brukar så jag fick en rejäl frukost idag. Så efter denna så trodde jag att jag skulle somna in då var klockan runt åtta tiden. Men det blev ingen sömn då heller så jag drog på mig lurarna och gick med dem på fram till elva tiden. Jo jag glömde säga att jag startade upp datorn till fyra tiden och igen så startade den inte upp. Så jag fick igen ställa om den och göra om det som tog bort fan om den gör det igen så är det något fel på uppdateringarna jag laddade in till den i onsdags. Det är det enda som jag laddat in i den sedan dess, och det är det enda som försvinner när jag gör om det. Men vi hoppas att det inte gör fel igen då, får se imonn när jag vaknar. Vi hoppas på det bästa. Så till elva tiden så drog jag igång med dammsugningen, jo glömde detta med. När jag lyssnade på musik så gjorde jag hemsidan jag uppdaterade på två grejor till spotify sidan. Så sedan drog jag ett mail till Mix Megapol med att de inte hade uppdaterat sidan sedan vecka 32 det är ett tag sedan nu, får se vad de säger om det då. Så sedan efter dammsugningen så drog jag till ICA för att handla lite. Och jag kan säga att det är lite bättre i kroppen idag än vad det var igår men förkylningen är kvar och jag stannar hemma tills imonn från träningen. Så när jag kom hem så drog jag i mig en mjukis och så satte jag igång med maten. Jo jag såg idag att de flyttade massor med program idag när jag åt så jag har sprungit fram och tillbaks mellan datorn och teven för att ställa in den för rätt tid. Och även skall jag spela in tre filmer en är Hankock med Will Smith den har jag väntat på att se ett bra tag nu. Har inte sett eller läst den heller för jag tror det är en serietidning den är baserad på. Så jag fick inte mat ro idag när jag hoppade upp och ner från soffan idag, men tillslut så fick jag i mig maten ändå. Så efter detta så kollade jag upp tider för True Blood är inte alls slut som jag trodde den bara flyttade tid. Men jag fick med den idag med nu skall allt vara okey igen, men jag har sagt detta innan så fan vet. Så inte mycket sömn inatt men bättre idag hoppas jag. Och så har vi lotto igen ja fick inget telefonsamtal så ingen storvinst heller men lite kanske. Tummarna tack.

TRÄNING: Ja som jag sa här över så skippar jag träningen imonn så får vi se till torsdag om jag då drar. Det är bättre men inte bra, vi får se tills imonn hur det är då. Men jag tar ändå den starka tabletten idag.

ROMAN: Ja vi får se hur jag gör imonn då tror jag skall bara blogga imonn, så kollar jag allt annat innan så kan jag bara gå och lägga mig sedan. Men till tisdag så hoppas jag att jag sover fram till den dagen då, så kör jag.

MUSIK: Japp det handlar om sång och det går inte alls imonn det så fan vet vad jag skall göra imonn. Tror jag skall läsa hela dagen imonn så jag kommer i kapp lite. Men till torsdag förhoppningsvis så skall jag köra igen då.

Lotto vi håller tummarna för att det är lite iallafall så säger jag Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: