söndag 21 november 2010

Söndag 21/11-2010 20:04

DAG: Jaha natt igen då ja, somnade inte som jag ville igår tog på lurarna fram till två tiden sedan sov jag till fyra tiden då jag vaknade upp och kunde sedan inte somna om igen. Så jag tog på lurarna fram till sex tiden då jag försökte somna om igen och det gick i korta perioder. Fram till tio då jag låg och stirrade upp i taket fram till elva då jag tillslut gick upp. Fick i mig frukosten och så dammsög jag och gick igång med hemsidan. Fick upp två nya uppdateringar idag på spotify nummer 10 och 11 på startsidan var det 18 och 19 som jag la till lite nytt på Rixfm och på Mix Megapol. Så lite uppdateringar idag så kan jag också meddela att det blev fel på bloggen igår mini bokstäver blev det igår men jag kan inte lägga in (at) när jag gör det så ändras texten och det går inte få tillbaks den gamla igen så då blir det så. Får se när det fixar detta glömde detta igår när jag skulle lägga upp min adress så blev det fel igen. Så till ett tiden så satte jag igång Voddler och ironman 2 det var så där men gick ändå ner. Hade idag lite problem med att få igång det idag men det var brandväggen som blockade det så tillslut så fick jag igång det. Efter detta så drog jag igång med maten och så till maten så såg jag Hancock mycket film idag. Så mer? Jo jag har en ip som kommer in på mitt nätverk med men vet inte vad det är så jag har blockat den så den inte kommer in på nätverket. Tror jag skall ringa till Nielsens och höra med dem om det är deras modem som kommer in. Men hur fan det kommer in i mitt nätverk kan jag inte säga, får slå en signal imonn. Om de inte har svarat på mail idag, vi får se. Jo så stoppade jag säkerhets kopieringen idag med så jag får köra den nu. Så mer? Träning imonn så jag hoppas på bra sömn inatt sedan är det lotto igen som jag skall kolla idag de ringde inte igår så det var ju ingen storvinst iallafall men kanske nått.

TRÄNING: Ja skall gå på igen tills imonn då så bra sömn är en bra början. Så skall det nog gå  bra imonn med. Väskan är packad och klar för att köra.

ROMAN: Japp då blir det inte förrän till tisdag onsdag och så till lördag till fredag skall jag köpa mat igen så den dagen går bort.

MUSIK: Japp då skall vi se vad som händer imonn då, skall börja med att sjunga upp så är det bara sedan att köra om och om igen. Så hoppas vi att det blir bra med tiden, den som lever får se.

Japp lotto så tummarna tack så säger jag Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: