tisdag 2 november 2010

Tisdag 2/11-2010 20:02

DAG: Jaha natt igen då som vanligt, somnade till tre tiden nått sånt sov sedan fram till tio tiden då jag var uppe på toan, somnade sedan om fram till elva tiden. Så rätt bra sömn inatt fick sedan i mig frukosten och så drog jag igång med romanen. Men det tog tid innan jag kom igång med den så till ett tiden så ringde telefonen och jag tappade farten med. Men till två så var jag klar för idag och då drog jag till ICA för att handla lite. Så fick inte det jag ville idag i sås väg men tog annat det var pepparsås det med men inte så gott. Sedan hem och drog igång med maten med en gång. Så hade pepparbiff med pepparsås och pommes, men pepparsåsen var inte den jag ville ha så jag tog annan. Dansk pepparsås och den var illa söt, kan säga att jag inte gillar söt sås, så nä det var inte gott idag men jag åt det ändå. Kollade på teven med men det fanns inga inspelade serier idag så jag såg på filmen jag tittade på senast. Såg denna fram till fem tiden så jag fick ge upp för jag skulle fixa teven med. Jag fick ett svar från Samsung och de sa att de skulle skicka detta vidare, så jag fick inget svar där inte men jag tror att det jag gjorde för att rätta till det ändå fungerade. Jag la om alla tider till samma tid och la in dem igen, såg idag att serien jag skulle ha sett igår har flyttat fram en timme. Så det var därför jag inte kunde spela in den rätt igår, jag tror det skall fungera det jag gjorde igår. Skall kolla detta imonn när en serie skall spelas in till 19:00 går då boxen igång så vet jag att det fungerar som det skall. Så mer? Jo jag glömde igår att jag la upp ny statistik igår på oktober den finns om ni vill se, lite sämre siffror än förra månaden men då jag har också lagt upp nytt så sökningarna finns inte ännu. Så mer? Nä inte mer idag som jag kommer på. Jo jag twittrade från mobilen idag och det fugerade idag skall skicka en till nu. Så nä inget mer idag kommer igen tills imonn.

TRÄNING: Japp bara en snabb ryggstretch idag men känns ändå bra sedan igår så jag skall nog klara av denna vecka med. Men som vanligt så beror det på sömnen.

NOVELL: Nej inget på posten idag heller…

ROMAN: Japp precis när jag skulle gå igång så ringde telefonen och jag tappade farten sedan. Men jag skrev det jag skulle skriva dock inte som jag ville det, men en okey dag idag.

MUSIK: Ja skall köra på med texten så får vi  se när jag kan testa att sjunga det en dag. Men det är långt kvar ännu.

Japp det är onsdag imonn så det är tummarna imonn igen kan påminna er redan idag så nu är beredda tills imonn. Jo det med aftonbladet det är nytt med det så det går inte bara att limma in längre på det. Man måste klicka i menyn först innan man limmar in. Ja för idag säger jag Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: