tisdag 31 augusti 2010

Tisdag 31/8-2010 20:01

DAG: Jaha natt igen då ja, igår var jag väldigt seg när jag skulle blogga så det blev kort blogg igår. Efter detta så la jag mig som jag brukar vid halv elva tiden och somnade till ett tiden. Men då sov jag i fyra en timmes intervaller med i förr går. Så sov sedan fram till elva tiden idag och kom upp rätt pigg idag. Fick i mig frukosten och så sedan så drog jag till klippningen. Jag kom just innan en dam så jag fick vänta länge idag, hon gjorde ögonbryn och klippning så det tog nog över en timme idag innan jag fick mitt lilla flis klippt. Efter detta så drog jag in till stadion och köpte skor och handstärkare. Gick på 700 så sedan så tog jag vagnen tillbaks igen men hoppade av vid torget och tog mig in i apoteket. Köpte där omega3 och vitaminer och tandtråd, jag fick nära 50 spänn i rabatt med av någon anledning. Sedan in på ICA och köpte lite där med sedan hem igen. Och klockan var mycket så jag hann inte med någon mjukis idag utan jag gick igång med middagen med en gång. Kotletter med pommes, kollade på min serie med när jag åt. Sedan så gick jag loss på webprogrammet jag glömde göra radion i söndags så jag fick göra det idag. Efter detta så var det dags för lunch och jag såg lite på teven med på film kanalerna. Jo på tal om detta så skall jag imonn ta och ringa till comhem och lägga på filmkanalerna igen jag betalar nu 189 men det kostar 219 nu så lägger jag på igen så får jag den billigare tror jag. Då kan jag säga upp dem när jag vill utan uppsägnings tid med, eftersom bindningstiden är borta. Så mer? Jo jag skall lägga till på den nya hemsidan med den första uppdateringen så att säga. Det är statistik för 2010 och för augusti 2010 som kommer upp. Jag har redan lagt på för 2009 så detta kommer komma ut som redan uppdaterat när jag väl lägger upp den sedan. Japp det var nog allt för idag det säger så.

TRÄNING: Jaha på denna punkt kan jag säga att jag körde ryggstretchen och så körde jag för första gången händerna med handstärkarna. Körde 12 i tre set skall köra varje dag tror jag att jag gör. Fick köpa de hårdaste men det var rätt tungt för vänstern. Men jag tror jag orkar ändå, men det är rätt tungt för vänstern.

NOVELL: Ja har inget idag på denna punkt…

ROMAN: Ja då skall jag köra imonn men först skall jag ringa till comhem innan sedan skall jag gå på igen.

MUSIK: Ja vi får se vad jag gör med det tills torsdag. Men kändes tungt i måndags men det var lite sömn som gjorde det. Vi får se till torsdag hur det går.

Jo jag sa att jag skulle ta pizza idag men jag glömde bort det tror jag tar det till fredag. Så nu är det slut och jag säger som jag brukar göra. Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: