tisdag 3 augusti 2010

Tisdag 3/8-2010 20:03

DAG: Jaha natt först igen som vanligt så ja, somnade inte förrän till tre tiden igår. Sov så där fram till tio tiden men låg sedan kvar till halv tolv innan jag tog mig ur sängen. Fick i mig frukosten och så till tolv tiden så drog jag igång med romanen. Körde på med denna fram till två tiden eller strax där efter. Då jag drog till ICA för att handla lite, kom sedan hem och fick i mig en mjukis, på samma gång så satte jag igång med middagen. Idag hade jag hamburgare med börd och pommes, och ketchup det var gott idag med. Och ja jag tog fel på datum för att bröden skulle gå ut inte till måndag utan tills onsdag. Men när jag plockade fram det så var de då inte mögliga? Jo ett var det trotts att det var en dag kvar innan de gick ut. Finns nog inga bröd som möglar så fort som hamburgerbröd. Men gott var det och jag såg på min serie idag igen. Fick samtal idag när jag skulle äta och sedan igen när jag skulle äta lunch. Så mer? Jo jag har inte fått tag i VV idag så jag tror jag skall ringa till hyresvädren och säga till om badkaret. Kan hända att VV är på semester nu så jag tar och slår en signal nu efter bloggen. Så mer på det då? Nä inte idag på denna punkt iallafall. Kort blogg idag, jo jag glömde även idag att twittra skall göra det efter jag har ringt till hyresvärden. Någon gång skall jag väl komma ihåg det hoppas jag.

TRÄNING: Ja idag hade ju gått att cykla men tror jag skippar det tills jag kan testa känt igen på måndag är det då bra så kör jag till tisdag om vädret tillåter. Jo missade ryggstretchen idag för jag fick samtal men skall göra den efter jag ringt och twittrat.

NOVELL: Japp då skall jag köra imonn då på denna tävlingsnovell igen sedan till lördag igen då. Så får vi se om det blir nått av den tillslut.

ROMAN: Jadå körde idag men det var lite jobbigt att komma i kapp igen som jag trodde att det skulle bli. Men fick en bra hög ur mig idag och jag är tillbaks igen i den så till på fredag skall jag nog komma igång lite snabbare ändå hoppas jag.

MUSIK: Jaha skall se vad jag skall göra tills torsdag då. Men jag hoppas jag kan fastställa vika ackord som jag skall ta på gitarren. Så får vi se vad som händer efter det.

Jaha ingen så bra dag idag men inte helkass ändå så rätt okey på det hela taget. Nu återstår bara att säga Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: