lördag 14 augusti 2010

Lördag 14/8-2010 20:02

DAG: Japp natt igen då ja, när jag igår la mig för att varva ner så varvade jag inte ner utan upp. Så jag kunde inte somna alls igår låg med musik fram till ett tiden. Då jag burkar somna när jag inte tränat. Men igår så låg jag till mellan två och tre innan jag somnade. Sov sedan kasst under natten fram till elva tiden men låg klar i sängen fram till tio i tolv. Kom upp och fick i mig frukosten sedan så drog jag igång med novellen. Detta höll jag på fram till två tiden, detta eftersom jag startade så sen idag. Därefter så gjorde jag inte nått fram tills jag skulle äta, näe så var det inte alls. Efter att jag hade slutat med novellen så gick jag igång med träningsmaten. Så efter detta så var klockan runt tre, därefter så gjorde jag ingenting fram till fyra. Då satte jag igång med storstretchen och körde detta fram tills fem tiden då jag drog igång med middagen. Hade idag korv och pommes men mycket ketchup och senap. Kollade på mina serier idag med som är två till antalet på lördag. Så mer? Ja jag kollade lite på webprogrammet med rättade till lite smått idag när jag fick tid över. Så mer? Nä jo det är nått fel på min mus den hoppas fram och tillbaks när jag rullar på hjulet. Jag laddade ner en uppdatering med det gjorde ingen nytta. Så vi får se hur det går med det, hoppas att det kommer en uppdaterig till det endera dan. Jo så var det också Aero till Windows 7, jag slog av det för ett bra tag sedan nu för att det kunde komma in skit i nått hål. Är det någon som vet om det har kommit någon uppdatering till detta? Jag har spanat på de uppdateringarna som kom nu det kom rätt många men inte den som hjälper för detta. Och det står inte vad det är för uppdateringar som kommer så man kan inte veta om vad det är. Är det någon som har koll på detta? Dra mig en rad om ni vet mer än jag på hps65@hotmail.com. Så nu var det nog inte mer för idag kommer igen imonn med mera strunt.

TRÄNING: Japp ingen cykel idag kunde nog ha gått men kände inte för det idag. Men en storstretch blev det ändå och som vanligt på lördagar så var det lite trögt.

NOVELL: Japp kom igång sen idag men fick ur mig desto mer när jag väl kom igång. Så skall läsa igenom det igen till onsdag så får vi se hur det blev.

ROMAN: Jaha är snart igenom alla i huset så skall jag gå över till skolan igen. Efter detta skall jag vara ikapp historien igen. Så vi får se till tisdag hur det går.

MUSIK: Ja skall göra en förtydning av vad jag gjorde i torsdags. Jag gjorde klar min första låt men inte min egna låt utan “a nother brick in the wall” om nu någon inte förstod detta. Tanken är att jag skall göra egna låtar men jag måste spela lite till och lära mig sjunga med. Så det kommer ta lite tid innan jag kan lägga upp nått som är mitt. Kan också meddela att det jag lägger upp på mobil sidan inte är mycket att hänga i granen heller. Men jag lägger upp det så det finns nått på sidan att lägga upp.

Japp jag väntar på att det skall ringa från svenska spel idag och säga att jag fått jackpott. Annars så får jag veta hur mycket jag vann tills imonn kväll när jag kollar mailen. Det är dags att säga Tjingeling! :D :P :D  

Inga kommentarer: