fredag 20 augusti 2010

Fredag 20/8-2010 20:03

DAG: Jaha seg natt inatt, somnade till två tiden inatt men sov sedan rätt kasst under natten. Vaknade ett antal gånger under natten fram till tio tiden. Då jag inte kunde somna om igen utan låg och stirrade i taket fram till elva då jag gick upp. Fick i mig frukosten och sedan drog jag igång med romanen. Klockan var nog runt tolv tiden när jag gick igång och två tiden när jag var klar. Efter detta så drog jag ut till ICA och handlade lite, kollade då hur mycket jag hade kvar på kontot då och såg att jag skulle få mer pengar. Ringde idag om det med det var sådan kö att jag la på igen och drog till ICA. Skall ringa på måndag innan jag går igång med musiken, tror dock att det är något fel så  jag inte skall ha dessa pengar alls. Så kom hem och drog då i mig en mjukis innan jag gick igång med maten. Körde idag pommes med karréer och pepparsås, kollade på mina serier idag med som var två eftersom jag inte såg igår. Sedan har jag två filer tills imonn med att se, om det inte kommer en till idag eller när det nu var. Så farsan fyller år idag med ringde till honom idag efter maten och grattade lite. Köpte mig också en triss och en tia lott idag men vann inget alls. Vi hoppas på bättre tur tills lördag, då smäller det alltså det känner jag på mig. Nä inte mer idag kommer igen imonn med mera, jo jag kom ihåg idag att twittra om pengarna var det nog om jag inte minns fel. Snart så sitter det med hoppas jag. Trött idag och rätt seg hela dan idag.

TRÄNING: Ja en ryggstretch idag bara men det gick bra kände av lite i magen idag så det tog i torsdags.

NOVELL: Japp då kör vi imonn igen då ja troligen sista gången jag går på den innan jag skickar in den. Men skall läsa en gång till till onsdag så får vi se om det är mer att göra på den.

ROMAN: Jaha då körde jag idag men det gick rätt trögt idag ändå fick jag en tre sidor gjorda idag. Så jag är rätt nöjd ändå med dagen på denna punkt.

MUSIK: Japp skall då ringa på måndag innan jag går igång med musiken så hoppas jag att det inte är kö till Belgien bara. Så det tar halva dan.

Jaha inte på lotto men till lördag så smäller det till skulle sitta gott med lite stålar lagom till lördag. Nu säger jag Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: