onsdag 4 augusti 2010

Onsdag 4/8-2010 20:02

DAG: Jaha natt igen då ja, somnade inte som jag ville igår heller. Till två tre tiden så lyckades jag somna in tillslut. Sov sedan fram till nio, då jag såg på klockan och så lyckades jag somna om igen fram till tio. Efter detta så låg jag fram till elva men ångrade mig och låg till halv tolv innan jag gick upp. Så fick i mig frukosten och sedan så gick jag igång med romanen. Var idag klar till två tiden då jag drog i mig en mjukis och satte sedan igång med middagen. Hade idag fiskpinnar med potatis och lite sås, gjorde en enkel sås idag bara filmjölk, kryddor och bostongurka. Jo kom på det nu jag satte mig efter novellen med Stephen King fram till halv tre innan jag gick igång med maten, så skall det vara. Så kokade en sju potatisar och så åt  jag det, var väldigt gott men jag hade haft i lite för mycket peppar i det. Så mer? Trött dag idag igen, fan skall jag inte somna nu igen har somnat rätt bra ett tag nu. Så kollade på min serie idag när jag åt och försökte komma i kontakt med VV idag men det är ingen hemma. Och han svarar inte på mobilen heller, hyresvärden sa att han var hemma. Men bilen är inte här, då jag tror inte han är hemma ändå. Men varför han inte svarar på mobilen? Men har han semester så kanske han inte gör det. Vi får se om han kommer hem tillslutet av veckan då. Och ja jag mindes att dra ett twitter idag men inte i tid vid kvart i sex tiden nått sånt, så det tar sig. Så mer? Nä inte mer idag, jo det var det visst det. Kollade sfanytime idag och det har kommit avatar den skall jag se en dag men jag måste vänta till nästa månad då jag har lite stålar. Men jag tänkte kolla lite mer film på söndagar när jag väl är klar med hemsidan, då på woddler där det finns gratis film. Men när jag får tid över och lite pengar så skall jag se avatar. Så nu är det slut för idag.

TRÄNING: Japp missade stretchen idag med skall göra den sedan efter bloggen. Så är det träning imonn igen då ja, vi hoppas på bra sömn inatt.

NOVELL: Ja idag kom jag igång tillslut ändå, körde igenom den en gång till och ändrade lite smått i den. Så skall jag gå på den igen till lördag har lite idéer tills dess med. Men det gick bra idag ändå trotts kass natt.

ROMAN: Jaha till fredag skall jag gå loss igen då ja, det går bra om jag ligger kvar i sängen tills jag sovit ut lite till. Ja jag sover inte med ligger och drar mig ett par timmar så är jag piggare sedan.

MUSIK: Mmm får se imonn vad jag gör på denna punkt då, men jag hoppas jag får till gitarren tills imonn så skall vi se om jag inte kan lägga på den tills imonn då. Men vi får se hur det går.

Jo det är lotto idag som vanligt på onsdagar så tummarna tack. Nu säger jag Tjingeling! :D :P :D 

Inga kommentarer: