fredag 6 augusti 2010

Fredag 6/8-2010 20:04

DAG: Jaha natt igen då ja, sov kasst igen natt men det brukar jag göra efter träning. Somnade runt två tre tiden igår och sov sedan fram till nio tiden sedan vaknade jag igen till tio efter det så somnade jag inte om igen. För VV skulle komma till tolv tiden så jag ville upp i tid idag. Kom ur sängen till halv elva och fick i mig frukosten och så var det bara att vänta på honom. Han kom till tolv och till tjugo över var det klart det var inte allt för svårt så jag kan nog göra det själv till nästa gång. Tror det har varit igång sedan åtta till nio år nu innan det täppte igen. Så men då vet jag hur man gör till nästa gång. Efter detta la jag ner romanen hade ingen lust till det idag alls efter morgonen. Så jag satte mig och läsa, körde i mig ett par kapitel av King och kom sedan på att jag skulle ut och handla idag. Då var klockan till halv tre tiden, jag stack och köpte lite sedan hem igen. När jag kom hem så drog jag i mig en mjukis och satte mig vid datorn. Körde hemsidan ett tag fram till fyra tiden, men jag laddade mest in filer till mapparna som jag sedan skall använda när jag väl sätter igång. Då till söndag denna vecka tänkte jag, men det är massor till spotify att göra så tror jag skall ta och köra spotify till söndag. Så har jag testat hur det skall gå till har inte testat den funktionen ännu. Och det är massor med text att skriva ut med så vi får se hur det fungerar till söndag. Japp så måste jag ta nya bilder med till hemsidan men det bör då vara sol när jag tar dem. Kvaliteten blir bättre på bilderna om det är sol ute. Minns det från förra gången jag tog nya bilder. Så mer då? Jo till fyra tiden så gick jag igång med middagen, körde idag karréer med pommes och pepparsås. Lika gott som vanligt och såg som vanligt på min serie när jag åt. Men den lider mot sitt slut vad skall jag då se på? Får se om jag kan hitta nått nytt tills den är slut. Så sedan så fick jag också i mig lunchen och spanade lite på teven då med, men bara slö kollade. Så sedan kom jag på när jag satt och åt att jag skulle skicka mitt twitter men jag hade mobilen på laddning så jag glömde det sedan. Och mobilen är inte laddad ännu, det var illa lite laddning i den när jag satte in den. Men mitt twitter skall komma efter bloggen, då dags då men det kommer efter bloggen. Mer? Nä inte kommer igen imonn med mera.

TRÄNING: Japp det är inget idag men tills imonn så skall jag köra igen. Dock kommer jag inte cykla imonn även om det är bra väder. Skall vila knät imonn med så hoppas jag att det håller till måndag. Körde bara en snabb ryggstretch idag.

NOVELL: Jaha då är vi snart framme vid lördag då jag skall köra igen. Kan då bara hoppas att jag sover bra tills imonn, men jag kommer ligga kvar om jag inte gör det så jag är piggare när jag väl kör.

ROMAN: Ja det sket sig idag men jag tar igen det till tisdag, som blir nästa gång jag kör. Därefter fredag igen, nä det är tvätt då. Sedan är det tisdag igen då, lite långt emellan men det är novellen som kommer där och stör.

MUSIK: Jadå får se hur jag gör till måndag med detta då. Skall gå igenom hela låten och se vad jag har gjort för fel. Så jag inte gör samma sak igen, vi får se till måndag hur det gick.

Jadå är det ännu en dag till ända och jag säger som jag brukar vid denna tid. Tjingeling! :D :P :D 

Inga kommentarer: