torsdag 26 augusti 2010

Torsdag 26/8-2010 21:42

DAG: Jaha natt igen då ja, somnade till tolv tiden och sov sedan rätt bra fram till sex tiden. Var då uppe på toan och sedan så gick det inte att somna om igen. Så jag tog på lurarna fram till nio då försökte jag igen att somna om och jag sov lite fram till halv elva. Då var jag rätt pigg och fick i mig frukosten, och satte igång musikdatorn med innan frukosten. Så sedan så gick jag loss på musiken fram till ett då jag drog i mig lunchen. Därefter så körde jag loss på musiken igen fram till tre tiden. Gick bra idag det, så efter detta så gjorde jag inte ett dugg fram till fyra då jag stack till träningen. Jag tränade (vilket man går på gym) sedan hem och stretchade och så middag på det. Kan säga att träningsmaten smakade väldigt gott idag. Så jag skall köra den ett tag till. Kollade på famely guy när jag åt, och efter detta även på davincikoden (ja jag vet inte hur det stavas heller men nått sånt är det nog) men såg inte den klart har sett den två gånger innan så. Så mer? En bra dag idag pigg har jag varit och allt har gått bra idag. Men jag vann inte nått på lotto igår men det är som det burkar. Så mer än detta då? Nä kan inte komma på mer idag tror jag visst, men kommer igen imonn med mera som ni inte ville veta. Hej. Mini blogg idag tror jag visst, men det är inte så mycket som händer på torsdagar. Jo lite till men inte på denna punkt.

TRÄNING: Japp det gick bra idag trotts att jag vaknade lite tidigt men att kunna somna om gör susen då blir jag pigg efter det. Det gick bra idag även om det tar 10 minuter längre att köra torsdags träningen än måndags. Men en bra träning idag.

NOVELL: Ja till lördag så skall jag dra iväg novellen då sedan kommer denna punkt vara kvar tills jag får svar från bra böcker. Sedan går det bort för ett tag.

ROMAN: Ja till lördag skall jag köra här igen. Sedan skall jag langa iväg novellen så kan jag köra roman hela veckan sedan.

MUSIK: Japp pigg idag och det gick bra idag med på denna punkt. Jag la till ett brake och så har jag gjort låten klar. Men jag måste lägga till lite mer musik till den just nu är det vers och refräng men inte mycket mer än det. Så musik måste jag lägga till, jag har ackord till vers refräng och brake men inte mer. Sedan är det lite problem med refrängen just nu, den går inte riktigt in i takten men det skall jag nog kunna pilla till hoppas jag. När jag gjorde den så spelade jag på ett sätt i versen och annat i refrängen men inte i samma takt. Men jag skall nog kunna pilla till detta med hoppas jag. Har också pillat med olika ljud idag, som jag skall lägga till låten men har inte helt koll på det just nu. Tror jag måste lägga in ett komp ett rakt sådant och sedan lägga  in resten. Så får jag sedan ändra detta med tiden, jag har ett komp jag skall hålla men sedan kommer texten till och annat som måste passas in med trummorna. Vi får se hur det går med det. Och efter som jag inte har gjort någon låt innan så vet jag inte i vilken ordnig jag skall ta det heller. Tänkte köra lite olika grejer och lägga dem i tre spår så kan jag höra vad som passar bäst. Det är lite försök och misslyckas just nu efter som jag inte vet hur man gör. Men jag hoppas att jag kommer på det med tiden.

Jaha då är det tvätt imonn så kommer farsan med men jag måste ut och handla lite med. Hade ju tänkt att köra webprogrammet men det går nog inte imonn. Vi får se hur det går, nu säger jag Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: