måndag 30 augusti 2010

Måndag 30/8-2010 21:42

DAG: Japp natt igen då ja, och en jävligt kass sådan med var det. La mig till elva tiden och somnade till tolv sedan vaknade jag ett två tre och fyra. Sedan efter fyra så somnade jag inte igen, tog på mig lurarna fram till åtta tiden eller om det var nio trodde då att jag skulle kunna somna om men inte heller. Så jag gick upp till tio tiden men trodde då att klockan var elva. Slog igång musik datorn och efter frukosten så gick jag igång med den. Men trodde då att klockan var tolv när jag gick igång med det. Så till tolv så tänkte jag gå igång med lunchen med såg då att den inte var så mycket. Sedan till ett så drog jag i mig lunchen och så höll jag på med musiken fram till tre tiden. Så efter det var det bara att vänta på att klockan skulle slå fyra. När den gjorde det så drog jag till träningen. Kom hem stretchade och fick i mig middagen. Men idag fick jag inte ner allt jag blev mätt rätt fort idag men det brukar bli så när jag sover så kasst. Så en kass dag idag men ändå bra med tanke på träningen. Blir inget mer idag kommer igen imonn med mera. Skall klippa mig sedan skall jag in till stadion och köpa skor och handstärkare. Tror jag skall ta en pizza imonn har lite över det är nog två år sedan jag åt pizza, ja åtminstone ett år sen iallafall.

TRÄNING: Ja konstigt nog så gick träningen bra idag, men bara fyra timmars sömn. Och det var inte fyra timmar sträck utan en timme åt gången. Så det gick bra men lite trögt på intervallen. Vilket är fantastiskt med tanke på hur lite sömn jag fick.

NOVELL: Ja skall bara säga att jag fick ett mail om att den hade kommit fram igår.

ROMAN: Ja till onsdag skall jag gå igång igen.

MUSIK: Ja jag fick en vers med musik in idag men sedan när jag la på bas så knasade det till sig och jag gav upp. Jag får hoppas att jag sover bättre till torsdag så tar jag det då.

Japp en kass dag som inte var hel kass, med tanke på träningen, till ända. Jag säger bara Tjingeling! :D :P :D   

Inga kommentarer: