måndag 2 augusti 2010

Måndag 2/8-2010 21:42

DAG: Jaha trodde idag att jag sov bra natt men så var nog inte fallet ändå. Somnade till tolv tiden och sov sedan fram till tio tiden. Men jag var rätt seg när jag slog upp ögonen, så jag tänkte ligger kvar till elva tiden nått sånt. Så till elva tiden så vaknade jag igen men kände mig ändå seg så jag tänkte ligger till halv tolv. Men då ringer telefonen och det sket sig, efter detta så var jag seg hela dan idag. Men till halv tolv gick jag ändå upp och fick i mig frukosten. Sedan till ett tolv tiden fick jag igång musikdatorn och körde på med denna fram till ett då det var lunch. Sedan till två tiden efter lunchen så gick jag igång igen med musiken. Höll idag på fram till tre innan jag gav upp för idag. Sedan var det bara att vänta på att klockan skulle slå fyra. Och när det gjorde detta så drog jag som vanligt till träningen. Men det gick så där idag men mer om detta nedan. Kom hem och stretchade var rätt tidig idag sedan var det mat och tittande på teven med. Idag såg jag simpsons och famely guy så mer? En rätt kass dag idag som började med att badkaret inte sväljer vattnet en lite sjö bildades imorse när jag skulle fixat till mig. Skall ta och slå en signal till VV imonn om jag inte ser honom när jag skall ut och handla. Måste köpa lite imonn skall ha fiskpinnar imonn och då måste jag köpa lite till detta. Potatis har inte detta ofta men till fiskpinnar är det nog godast, tror jag, skall göra en sås av bostongurka och filmjölk med. Och en hög med cayennepeppar med så blir det illa gott, det var ett antal månaders sedan jag åt fisk. Så jag ser fram emot det imonn skall blir gott. Så mer? Nä inte idag kommer igen imonn med mera strunt.

TRÄNING: Jaha segt som fan idag när jag körde, och som om detta inte var nog så fick jag ont i känt när jag körde utfallet, så jag skippade sista setet. Sedan på bensparken så kunde jag inte göra med än en på högerbenet. Och på knä böj så la jag ner hela för det gjorde ont. Så vi får se till nästa måndag om det gör ont då med så får jag gå till läkare. Så en kass träning idag, men jag roterade också idag. Det gör att det blir lite tyngre att köra, detta gör jag med två månaders mellanrum.

NOVELL: Ja då är det onsdag och lördag som gäller då. Får vi se om den blir bättre mot slutet, vi hoppas på det.

ROMAN: Japp vi hoppas på bra sömn inatt så skall jag nog få ut lite ur mig ändå hoppas jag. Men skulle jag sova kasst så kommer jag ligga kvar innan jag går upp, det blir bättre då. Får vi hoppas att ingen ringer bara då.

MUSIK: Jaha idag fick jag ner ackorden på band, ja eller vad det nu heter, hann med att titta på gitarr med men det passade inte till mina ackord av någon anledning. Jag har sagt innan att det är konstiga ackord i boken och när jag skulle ta ett G till ett A så lät det konstigt med jag fick gå igenom allt igen. Det är konstiga ackord i boken, kan inte hitta dem någonstans i ackord kartor men jag skall nog kunna hitta rätta ackord att ta till detta ändå. Så det tog slut idag när det inte gick ihop. Annars så gick det bra tog bara om en gång idag när jag fumlade lite på keyboarden. Så det gick bra idag trotts lite strul med gitarren, och jag hittade en gitarr som gick att använda till detta. Annars är det bara plock gitarrer i programmet.

Jo jag var sen med twitter idag med men jag hade mobilen på laddning så jag kunde inte twittra när jag ville. Nu är det dags att säga Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: