tisdag 10 augusti 2010

Tisdag 10/8-2010 20:04

DAG: Jaha natt igen då ja, somnade runt tre tiden igår, sov sedan till? Ja sex tiden sedan igen till nio, men lyckade somna om igen fram till tio tiden. Sedan låg jag fram till halv elva tiden då det ringde på telefonen. Hade då bestämt mig för att ligga fram till elva halv tolv tiden innan jag skulle gå upp. För jag var rätt seg men så blev det inte alls. Utan efter samtalet så kom jag upp och fick i mig frukosten. Men kom inte igång med romanen förrän till ett tiden, körde idag fram till halv tre tiden innan jag gav upp för idag. (och ja jag vet att jag skrev fel igår det var för att jag trodde det var torsdag igår, men jag skall rätta till det idag, se nedan på novell och roman) Så efter jag fick i mig en mjukis så drog jag till ICA för att handla lite. Tog ut en 100 på vägen dit så nu är jag en till hundring fattigare. Men det är inte  så lågt kvar på denna månaden. Så när jag kom hem från ICA så drog jag igång med middagen. Men dess för innan så pillade jag med det nya programmet jag laddade in. Det var en bugg i det med men jag kunde ändå få det att göra som det stod att det skulle kunna göra. Kan meddela att HP:s program har tendens att ha buggar i sig. Iallafall de jag har testat, och vad var det då som var buggen i då? Jo jag har fått en HP Advisor som man kan lägga in hemsidor på en lite list som sitter högst uppe på skärmen. Men när man drar upp sidan till denna från IE så kan den inte hitta länken på det man drar upp. Men om man istället lägger länken på skrivbordet innan man lägger på den så fungerar det som det skall. Så sedan drog jag igång med middagen, körde karréer med spagetti idag. Så efter middagen så gjorde jag inte nått fram tills det var dags att köra lunchen. Jo jag kollade på min nya serie idag med har sett den en gång innan men den tåls att ses igen. Så kollade jag på mythbusters när jag fick i mig lunchen, det var inspelat men hade sett detta innan. Så jag kollade på fjädrarnas uppkomst istället på Discovery. Ett tag innan jag la ner för dagen, sitter jag för länge så sover jag inte sedan. Så mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn med mera om ni har lust då.

TRÄNING: Japp funderar på vad jag skall köra tills torsdag när jag körde armar igår. Men jag tror jag kör ett vanligt torsdags pass till torsdag. Skall jag köra axlar och hoppa armarna när jag körde dem igår. Ja vi får se tror också det skulle vara bra när jag roterar att rotera dagarna med, så jag kör måndags pass på torsdag och visa versa. Men jag vet inte om det är okey, men jag skall fundera på det lite kanske skulle vara bra att köra så med. Så inte musklerna vänjer sig, vi får se vad jag gör sedan. Men bara en ryggstretch idag inget mer att rapportera idag.

NOVELL: Japp skall rätta till lite jag sa igår, kan börja med att säga att jag trodde det var torsdag igår. Men jag trodde jag hade fattat det igår men inte heller. Skrev då att jag skulle köra till lördag men onsdag är där emellan. Och det var för att jag trodde att det var torsdag igår. Så dagarna måndag och torsdag är samma så jag kan blanda ihop dem. Men detta är första gången jag gör det, för mitt försvar. Men jag börjar nog lite lite åderförkalkad tror jag visst, börjar bli gammal. Suck.

ROMAN: Ja även här gjorde jag fel men ändå rätt. Jag skrev tisdag men trodde då att det var nästa tisdag, för att jag fick för mig att det var torsdag igår. Så det var rätt men ändå fel. Men idag fick jag igång trotts telefonsamtal på morgonen. Körde på två och en halv timme idag och fick rätt mycket gjort. Så nu skall jag köra igen till tisdag nästa vecka då. Och ja det är tisdag idag jag vet!

MUSIK: Japp vi får se hur det går när jag tittar på det igen till torsdag om jag fick det rätt eller inte. Men på nått sätt tror jag ändå att det är fel. Ni får veta till torsdags kväll hur det gick, men jag tror jag måste göra om igen.

Jaha då skall jag säga som jag brukar vid denna tid. Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: