onsdag 18 augusti 2010

Onsdag 18/8-2010 20:02

DAG: Jaha ny dag igen då ja, och vi börjar med natten som vanligt. Somnade inte som jag ville igår låg med musik fram till två tiden inatt. Vaknade sedan upp till tio tiden men låg kvar i sängen fram till halv tolv. Kom upp och fick i mig frukosten sedan så drog jag igång med novellen. Körde på idag fram till två tiden efter detta så drog jag till ICA för att handla lite. Fick en check idag från dem på 50 det var gott mos det för jag hade inte mer än 40 kvar på mig. Ja jag har 100 kvar på kontot så det kommer nog räcka tills jag får lön ändå. Så köpte lite och drog sedan hem igen fick i mig en mjukis på det och så var det dags för middag. Körde idag kotletter med mos, gott mos, kollade på min serie och lite till var rätt tidigt idag med maten. Så sedan så gjorde jag inte nått fram tills det var dags att äta lunch. Kollade då på wanted har sett den en gång innan men såg igen men inte hela bara en snutt. Så mer, jo jag har glömt att twittra med gör det nu kommer snart. Så nu är jag tillbaks har ni saknat mig? Nä tänkte det och ni märkte knappt att jag var borta eller hur! Så mer? Jag hittade ett nytt program idag för att bränna cd och dvd med har inte sett detta innan. Så mer? Näe inte mer idag kommer igen imonn efter träningen med mer. Jo för fan jag skall kolla lotto idag får göra detta för hand idag ni håller väl tummarna, tack för det. Ses imonn.

TRÄNING: Jaha då skall jag gå på det igen imonn då ja. Hoppas på bra sömn bara som vanligt har sovit lite kass senaste tiden. Men jag hoppas det försvinner när jag är klar med hemsidan.

NOVELL: Ja körde idag men rättade lite små fel idag bara vet inte om det är så mycket mer att göra på den nu. Men kör till lördag igen sedan tror jag skall vänta till nästa lördag att gå igång igen. Sedan skall jag lämna in den så får vi se, har dock inte så mycket hopp på den men man kan aldrig veta.

ROMAN: Ja fredag då skall jag köra igen, får vi hoppas att jag inte glömmer tabletterna den dan då.

MUISK: Japp vi får se vad jag gör imonn då tror jag skall lägga på trummor imonn så får vi se om jag hinner med mer sedan.

Kort blogg idag men jag är rätt seg idag efter kassa nätter ett tag nu. Vi hoppas att tabletten tar ikväll så skall nog morgondagen gå bra den med. Lotto och stor vinsten hägrar ni får veta imonn. Dags att säga Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: