tisdag 24 augusti 2010

Tisdag 24/8-2010 20:04

DAG: Jaha som vanligt nästa på natten mot tisdag så sover jag dåligt. Somnade inte förrän till fyra tiden inatt. Sov sedan till sex tiden då jag av någon anledning vaknade upp. Så till tio så ringde telefonen, som vanligt en telefonförsäljare. Efter detta kunde jag inte somna om igen. Så till halv elva tiden kom jag ur sängen och fick i mig frukosten. Så efter detta så gick jag igång med romanen och var klar till tre tiden nått sånt. Då drog jag till ICA för att handla lite köpte lite och drog sedan hem igen. Fick i mig en mjukis innan jag gick igång med middagen. Körde köttullar och pommes idag, kollade också på den sista filmen wolverin (ja det kanske inte stavas så men nått sånt är det) och efter detta gjorde jag inte nått fram tills det var dags att blogga. Jo det gjorde jag, jag glömde twittra idag men just innan bloggen kom jag på det och släppte ett twitter. Så en rätt kass dag men fick ändå lite gjort när jag väl vakande men hade gärna sovit lite till idag. Så imonn skall jag ringa till försäkringskassan och sedan skall jag gå igenom noveller en gång till innan jag skickar in den till lördag. Jag tror jag skall köpa skor och det andra på tisdag nästa vecka då jag ändå skall klippa mig. Så jag tror jag skall köpa då, och jag fick en räkning idag med på 850 spänn. Så där ryker mina spar pengar lite, men lite skall jag nog kunna spara ändå hoppas jag. Vi får se imonn när jag skall betala räkningarna vad som blir över då. Nä inget mer idag inte.

TRÄNING: Ja har fått lite ont i känt igen men jag belastade lite på det för ett tag sedan. Det är in nästan ihop fällt läge som gör att det gör ont, då jag belastar det. Men vi får se om det släpper igen till måndag då jag kör ben igen.

NOVELL: Japp skall köra igenom den en gång till sedan går den till lördag. Tror dock inte jag har chans på att komma med de tre som får vinst men vi får se.

ROMAN: Ja gick igång idag till tolv tiden men fick sitta och läsa på igen fram till ett tiden innan jag kunde skriva igen. Men fick till det rätt bra idag ändå med tanken på natten då. Så kom jag igenom andra blocket idag med är nu på det tredje. Skall nog kunna bli nått ändå av det tillslut hoppas jag.

MUSIK: Ja vi får se till torsdag vad som kommer ur mig då vet inte om jag kommer spela in nått men måste göra fler verser först ändå. Och jag vet inte vad texten skall handla om ännu. Jag har skrivit en hel del men jag vet inte vad det är jag skriver ännu. Får se vart hän det leder till torsdag.

Japp onsdag imonn då och lotto igen så tummarna tack. Jag säger Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: