söndag 29 augusti 2010

Söndag 29/8-2010 20:04

DAG: Jaha ännu en kass natt då ja, somnade inte förrän till två tiden inatt heller. Men jag pillade lite med datorn innan jag skulle lägga mig och det går alltid på samma sätt. Sov sedan fram till sex tiden då jag var uppe på toan. Somnade igen men inte så länge innan jag vaknade igen. Vaknade till sju, nio och tillslut till tio, då jag drog mig för att ta mig upp så jag låt till elva tiden innan jag gick upp. Så frukost på det sedan så gick jag igång med dammsugningen med en gång på det. Sedan var klocka något över tolv när jag körde igång med webprogrammet. Pumpa på rätt bra idag och blev klar med ett stort antal sidor idag, men jag har spotify kvar det är nog en 20-30 sidor kvar där. Sedan skall jag också göra all reklam jag skall lägga upp. Jag lägger upp det jag tycker är bra men har ni nått ni vill lägga upp så dånga ett mail till mig. Ni kanske vill lägga upp eran blogg eller någon hemsidan som ni har. Om ni vill så skicka ett mail till webmaster@henrikporali.se så får ni säga vilken sida ni vill ha det på sedan med. Glöm inte länken till sidan i mailet så jag kan lägga in den sedan. Jag kollar alla sidor innan jag lägger upp dem, och är det inte nått jag gillar så lägger jag inte upp dem. Jag gör reklamskylten själv så inte för mycket text tack. Sidorna är som på gamla sidan men med spotify, musik och mobilsidan som har kommit till. Sedan har ett par försvunnit med minns inte vilka idag men vill ni lägga upp nått i reklam så är det bara att maila mig. Så mer? Jo jag drog igång med middagen tidigt idag för att jag skulle ladda hem till musikdatorn. Så middagen var idag kotletter med pommes som jag åt framför teven. Såg inte på nått speciellt idag men någon film på filmkanalen var det minns inte vad den hette, så bra var den. Sedan så startade jag upp musikdatorn och laddade hem lite från steinbergs sida. Efter detta så var det lunch spanade lite på teven då med men inget speciellt att se idag. Så mer? Jo jag glömde twittra igen skall göra det nu. Så jag har twittrat lite och så kom jag på att jag drog in kycklingen innan jag gick igång med lunchen. Det är klart men jag måste rengöra plåten med inte bra att jobba så sent kommer nog sova kasst natt. Men jag glömde det i fredags så det måste göras.

TRÄNING: Japp har inte kört ryggstretchen idag har inte hunnit idag. Men imonn så är det träning som vanligt som gäller. Vi hoppas på bra sömn så skall det nog gå bra.

NOVELL: Jaha körde iväg noveller sent igår, glömde av så till tio tiden så kom jag på och drog iväg den då. Får se om jag får ett mail som bekräftar att det kom fram idag.

ROMAN: Ja till tisdag skall ut och klippa mig så den dagen går bort. Men till onsdag och sedan till fredag skall jag köra igång igen.

MUSIK: Japp gick upp idag på steinberg sida och köpte lite rock. Det var inga gitarrer i det men massor med midi ljud så jag kan köra om jag vill. Får se om jag gör nått med det nån gång, det gick bara på 140.50 så det var billigt. Då var det över 350 MB med midiljud. Så det laddade jag hem idag skall kolla på det någon dag men inte nu på ett tag för jag kör första låten nu. Och då kommer vi till imonn då ja, skall köra lite imonn men troligen så spelar jag inte in nått alls bara gör musik. Så får vi se när jag skall lägga på trummor, det är första steget. Så jag har nått att gå på när jag skall spela in resten.

Jaha då återstår det att se om jag vann något på lotto igår. De ringde inte så det var iallafall inte någon storvinst men lite kanske. Ja vi håller ju tummarna allihop så vi får se, och ni får veta imonn vid 21:40 tiden. Nu säger jag Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: