söndag 1 augusti 2010

Söndag 1/8-2010 20:04

DAG: Jaha natt igen då ja, kunde inte somna igår så jag tog på lurarna med en gång. Låg sedan till ett halv två tiden innan jag somnade. Sov fram till tio tiden men gick inte upp förrän till elva. Drog i mig frukosten och sedan till tolv tiden så dammsög jag. Efter detta så satte jag igång med webprogrammet. Körde klart recept sidan och information sidan och så gjorde jag en ny sida till på spotify. Sedan när jag hade gjort detta så var klockan redan fyra tiden lite innan. Och det var dags för middag, körde kotletter med klyftpotatis och pepparsås. Det var väldigt gott idag kollade på huse idag på film kanalerna, har sett lite av den ett tag nu. Så efter detta så diskade jag och gick loss på spotify. Gjorde rätt mycket idag på detta och jag fick sedan också lägga till en ny sida på hemsidan med. Så efter jag var klar med spotify så gjorde jag en sida till och så gick jag igen loss på spotify. Och jag är inte klar med den sidan än jag har den framme här på datorn skall gå på den snabbt innan jag kollar mailen mm. Jag skall bara blanda låtarna i den så är den klar. Men det är ändå massor att göra på spotify sidan som kommer ta illa lång tid att göra. Tänkte jag skulle ha poppupp sidor med artister och kanske låtar med men det beror på hur jobbit det är att göra. Jag får göra en sådan sida på alla spotify länkar jag har. Det blir ett stort antal det, så vi får se hur jag gör med det. Och skall jag vara helt ärlig så vet jag inte ens hur jag skall göra dem, men tar det till nästa söndag så får vi se hur det går. Så sedan till 17:40 tiden så drog jag i mig lunch, idag två hamburgare med bröd. Måste få i mig dem innan brödet möglar, går det tio minuter över tiden som står som sista datum så möglar dem. Kommer inte hinna få i mig de två sista för de går ut imonn, och de kommer vara mögliga tills tisdag. Så om nu någon ville veta detta, nä skulle inte tro det. Så mer? Nä inte mer idag jo, jag fick inget samtal igår från Svenskaspel. Så ingen högvinst iallafall, men kanske lite idag när jag kollar upp. Så nu var det väl allt ändå? Japp ses igen imonn. Då det är musik och träning som vanligt, och bra sömn hoppas jag med fram tills dess.

TRÄNING: Ja träningen har gått bra ett par veckor nu så vi hoppas att det fortsätter så. Och som vanligt så börjar en bra dag med god sömn. Vi hoppas på det.

NOVELL: Ja fick till novellen igår och nu kör jag onsdag och lördag fram tills jag skicka in den. Men det är inte säkert att jag kör varje vecka, det återstår att se det.

ROMAN: Ja till tisdag då skall jag gå igång igen, får se hur lång tid det tar innan jag kommer in i den igen då. Sedan är det inte förrän till fredag igen på denna punkt.

MUSIK: Japp om allt går som det skall så blir det nog att jag lägger in ackorden imonn till den nya låten. Vi hoppas att det går bra så får vi se tills imonn kväll hur det gick.

Jaha då jag kom just på att jag glömde twittra idag men skall göra detta nu efter jag är klar med bloggen och mailen. Ny vana tar nog ett tag innan jag vänjer mig vid den. Men förhoppningsvis så kommer den att sitta i sedan. Det är dags att säga Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: