måndag 23 augusti 2010

Måndag 23/8-2010 21:41

DAG: Japp natt igen då  ja, somnade till tolv tiden men sov sedan inte som jag bukar göra. Vaknade till sex tiden och var uppe på toan. Sedan efter detta så tappade jag en öronpropp så jag tog ut båda. Men det gjorde att jag vaknade igen efter en timme nått sånt. Men jag stoppade i dem igen och somnade om fram till halv elva tiden. Så rätt bra sömn på morgonen och rätt pigg när jag väl gick upp. Fick i mig frukosten och drog igång musikdatorn på samma gång innan frukosten. Sedan till tolv tiden så ringde jag till försäkringskassan och hörde efter. Och jag kommer få mer i lön igen, tackvare att jag fick sänkt lön med 1000 spänn så fick jag mer i bostadsbidrag så nu kommer jag få 16 kronor mindre än innan de tog pengarna. Så hastigt och lustigt så är jag tillbaks igen på det jag hade innan. Nu har jag sagt upp min filmkanal men jag tror jag skall ta det igen till jul då brukar de ha erbjudanden. Så jag har fått igen de pengarna de tog nästan felar på 16 spänn. Så läget är igen lugnt på pengafronten. Känns bra igen nu när pengarna kommer räcka, dock kan man fråga sig varför de skulle ta pengar och sedan ge igen samma pengar igen. Vad var det för mening med det? Så sedan drog jag igång med musiken men då var klockan redan ett och det var dags för lunch. Efter denna så gick jag igång igen med musiken och höll idag på fram till tre tiden. Efter detta gjorde jag inte ett dugg fram till fyra då jag drog till träningen. Tränade och sedan hem, i regnet, stretch och så middag. Kollade lite på teven med men såg inte på nått speciellt. Så mer? Jo jag vann inget på lotto igår, ja eller i lördags då, men denna veckan då smäller det till det känner jag på mig. Jo jag sa att jag skulle klippa mig imonn om jag inte minns fel men det blir inte förrän till nästa vecka. Såg fel i almanackan igår. Jo jag kommer få lite stålar kvar denna månaden med så jag har lite att fylla på i bufferten. Så kan jag gå tillbaks igen till samma som jag gjorde innan jag fick lite lön. Gött mos!

TRÄNING: Jaha gick bra idag på träningen idag, men rätt mycket folk idag. Mer? Jo skall jag iväg en dag och köpa skor gympaskor på stadion tror jag att det blir om de har något bra. Skall också köpa handstärkare får se vilken modell det blir men något skall jag ha. Jag har i en övning svårt att behålla greppet och annars så får jag köpa handremmar. Men jag tror jag köper handstärkare, ja det heter nog inte så men nått sånt är det. Får se vilken dag det blir men någon dag så skall jag köpa detta. Har pengar till skorna fick av farsan en gång för ett bra tag sedan. Och det andra kostar nog bara en 100 eller nått sånt.

NOVELL: Ja till onsdag skall jag gå igenom den en gång till sedan skall jag skicka på lördag efter jag kört romanen.

ROMAN: Ja jag kör imonn på denna punkt om jag sover någorlunda bra inatt. Sedan är det lördag igen på denna punkt.

MUSIK: Jaha körde idag men hann bara med två verser idag på min nya låt. Det var för att jag måste ringa innan som det tog sådan tid. Men tror jag måste köra annat ackord i versen tycket det var okey men skulle nog bli bättre om jag gör om det. Får se till torsdag vad jag gör. Gick även igenom massor av ljud idag det tog sin lilla tid innan jag hittade det jag ville ha. Spelade lite trummor med med ett komp som jag tror jag skall ha på men vi får se har inte kommit så långt ännu. Tror jag måste ändra ackordet till och börja med så får vi se sedan. Jo så skrev jag också texten till två verser idag, men den måste jag nog pilla med lite mer. Men jag är nöjd idag med dagen.

Jo jag drog ett twitter just nu med. Jaha skall väl bara säga Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: