måndag 9 augusti 2010

Måndag 9/8-2010 21:52

DAG: Sen ja det är jag men jag har just fixat till ett fel jag gjorde när jag fixade med hemsidan. Av misstag så sparade jag alla minibilder i fel mapp så jag tog bort dem och så fick jag också gå upp på backupen och ta bort alla där med. Och så fick jag spara igen så att allt blev rätt. Jag tog och sparade i den mappen man jag trodde att inte samma mapp skulle komma igen utan i den mappen jag skulle lägga i. Men så var inte fallet måste se upp med det i framtiden om jag skall få det rätt. Så det är alltså därför jag är sen idag, men nu är jag här. Dag ja sov rätt bra inatt men vaknade till sex tiden sedan igen till nio, ja nu börjar detta igen men nio tiden. Låg dock kvar till halv tolv innan jag gick upp slog på musikdatorn och sedan fick jag i mig frukosten. Därefter så satte jag igång med musiken körde detta fram till tre tiden idag. Därefter så fick jag för mig att jag skulle kolla lite på den nya datorn. Och jag satt och laddade ner lite ända fram till fyra tiden. Ja till och med efter fyra, jag var sen idag till träningen. Kom inte iväg förrän till tio femton över idag. Efter som jag pillade med datorn men jag laddade ner ett program som jag skall kolla på vad det är. Det kom från HP så jag tänkte laddar ner det har inte kollat på hemsidan på ett antal månader nu och det hade kommit lite nytt där. Så mer? Jo jag drog till träningen och sedan kom jag hem därifrån och stretchade och fick i mig middagen. Kollade på teven lite på famely guy och lite på simsons. Jo jag kan meddela att jag fått en ny serie att spela in den startade idag så jag har nått att se tills imonn. Så mer? Jo jag upptäckte att jag missade en fil just nu när jag uppdaterade igen. Så jag får fixa till det efter bloggen måste få den rätt och sedan också radera felet på backupen. Det måste man göra för hand är det väl en gång sparat så försvinner det inte. Så det skall jag fixa till nu efter bloggen. Men en rätt bra dag idag på det hela taget, och nu var det inget med från mig på denna punkt.

TRÄNING: Japp det var en bra träning men en lite konstig idag. När jag kom till träningen så fick jag för mig att det var torsdag idag och jag körde armarna innan jag kom på det. Kan inte förstå varför det blev så här men jag bytte men då skippade jag axlarna helt förutom rotationerna. Kunde inte köra om igen från början det fanns inte tid till det. Så sedan var jag sen så jag hann inte med hela intervallen idag jag fick inte cardion med en gång så jag körde bara cykeln idag. Men jag körde längre på cykeln så att jag kom i kapp. Så slutade jag som jag brukar göra till sju tiden. Men träningen gick bra och bäst av allt var att det inte gjorde ont i knät alls när jag körde. Måste varit nått jag gjorde den dagen. Så en bra träning idag om även lite konstig idag.

NOVELL: Jaha till lördag skall jag gå på igen då ja. Vi får se vart hän detta leder då, ja i tävlingen alltså.

ROMAN: Ja inte mycket att rapportera idag inte mer än att jag kör igen till tisdag om allt går som det skall.

MUSIK: Jaha fick idag till det nya och allt var bra trodde jag. Men inte heller, jag kapade ner ljudet på pianot (det är inte piano men nästan) men ljudet låter ändå efter. Fan det går till fattar jag inte men jag tror det är en bugg som gör att det låter ändå. Man spelar in och sedan så kan man förminska ner det man spelat in så att det passar i takten. Men när jag gör detta så ljuder det ändå efter jag kapat det? Sedan om man kapar framför så försvinner en del av det man spelade in. Jag tror det är en bugg men är inte säker på det. Jag drog en rad till min lille kompis idag kanske han har svar. Vad gjorde jag då idag? Jo jag raderade allt och la in det på nytt, och då lät det rätt igen. Hoppas jag är inte helt säker på detta men nästan skall se igen till torsdag hur det blev. Men jag tror det är rätt, iallafall så är taken rätt så nu när jag klipper av så kommer det in rätt. Men men vi skall se till torsdag hur det gick, men jag tror det är rätt nu.

Jaha inte på lotto igår heller, nä det var inte jag som vann 80 mille. Men till denna vecka tror jag att det smäller till, tummarna tack. Nu säger jag Tjingeling! :D :P :D 

Inga kommentarer: