onsdag 11 augusti 2010

Onsdag 11/8-2010 20:01

DAG: Jaha natt igen då som vanligt, somnade rätt tidigt igår. Och som vanligt när jag gör det så vaknar jag tidigt med, så även inatt. Slog upp ögonen till ett, två, fyra och tillsist till sex. Då skall jag säga att jag somnade redan till elva tiden igår. Så sedan till sex tiden så tänkte jag att jag kan nog somna igen iallafall, men det sket sig. Så till sju så tog jag på mig lurarna, dock så lyssnade jag inte på radio för det är massor med prat vid den tiden. Utan spotify och då natt, eller imorse, på mustasch, det låg jag fram till åtta tiden innan jag bytte till radio igen. Låg med detta på fram till tio då kände jag mig lite seg och tänkte kanske jag sover lite nu då. Och det gjorde jag men bara en timme i taget så till elva sedan till halv tolv. Så då gick jag upp och fick i mig frukosten och så satte jag igång med novellen. Efter detta var det dags att dra till ICA igen för lite som jag inte fick med mig sist. Så jag var där och sedan hem igen för att köra igång med middagen. Jo innan jag drog så fick jag i mig en mjukis just innan jag stack till ICA. Så körde idag pommes med kotletter kollade på min nya serie idag med. Ja den är gammal med det var ett tag sedan jag såg den så det går ner. Efter detta kom jag på att jag hade glömt en sida på spotify sidan, så jag fick ta och kopiera en gammal sida och sedan fixa till den nya. Trodde jag hade alla sidor jag skulle ha men så var inte fallet. Men jag fixade till det idag, som tur var så hade jag inte börjat på denna sidan ännu annars hade det var ännu jobbigare att få till en kopia. Så sedan la jag till en länk med på spotify sidan med. Den hade jag också glömt, men nu är det ordnat så det är lugnt. Jo lite till men det kommer nere på musik det. Jo jag hoppas jag kan spara en 1000 denna månaden när jag inte köper mat. Skall köpa en grej men den går bara på 200 så det är inte så dyrt. Men jag vet inte hur jag skall göra sedan om jag skall köra mat en månad sedan ingen mat sedan eller om jag skall köra mat varje månad. Men gör jag så mat varje månad så kommer jag nog inte kunna spara nått alls. Ja vi får se hur jag gör med det, får bestämma en annan dag. Så mer? Jo det är över 60 sidor (eller mer) att göra innan jag kan lägga upp och de sista 16 måste jag göra för hand. Det kommer ta tid detta men hoppas kunna lägga upp innan nästa månad. Detta kanske inte går men jag siktar på det iallafall. Japp nu var det nog allt för idag ses igen imonn. Då är det träning och musik som gäller för mig, ses då.

TRÄNING: Jaha har bestämt mig idag att köra axlar imonn och sedan gå över till armarna igen efter det. Kommer nog ta lite kortare tid hoppas jag när jag kör så. Så kör jag ändå som jag skall fast lite omkastat då. Och packat har jag gjort idag med så jag är redo. To pump that body, får vi se om ett par år om det gör någon nytta då.

NOVELL: Ja bättre sent än aldrig säger man ju, och sent blev det idag tack vare kass sömn. Men jag fick till det som jag ville ha det idag iallafall. Så en bra dag, trotts kass natt som sagt.

ROMAN: Ja som jag sa igår så blir det till tisdag som jag kör på denna punkt igen. Inte mycket mer att säga här.

MUSIK: Ja ju mer jag tänkte på det desto mer tror jag att jag måste göra om igen. Men jag tänkte lägga till ett piano till och så lägga in det nya under så kan jag bara muta det gamla. Jag vet inte vad som är fel men nått är fel det känner jag på mig. Tror ändå att det är en takt för långt, men ni får veta imonn. Hur det gick.

Jaha då var det onsdag idag igen och som vanligt är det lotto så vi hoppas på en signal. Och som vanligt tummarna tack! Tills imonn säger jag Tjingeling! :D :P :D 

Inga kommentarer: