söndag 22 augusti 2010

Söndag 22/8-2010 20:04

DAG: Jaha natt igen då som vanligt, somnade inte som jag ville igår trotts kass natt ett par dagar nu. Utan jag fick ta på lurarna fram till två tiden innan jag lyckade somna igen. Så efter detta så sov jag sedan fram till tio tiden då jag var uppe på toan men kunde inte sedan somna om igen. Så till halv elva så kom jag upp och fick i mig frukosten. Därefter så drog jag igång med dammsugningen. Sedan till tolv tiden så satte jag igång med webprogrammet. Körde sedan ända fram till kvart i fyra innan jag gav upp för idag. Och fy fan vad tråkigt det är att göra samma sak om  om och om igen. Det var nära ett par gånger att jag gav upp men tog rast istället så jag orkade med det. Så nu har jag räknat och det är nog en 30 sådana sidor kvar att göra och jag kommer inte hinna innan denna månadens slut. Troligen kommer det ta till slutet av nästa månad innan jag är klar. Jag ber om ursäkt för detta men det tar sådan jävla tid att göra dessa sidor och trågigt är det med. Så inte förrän till nästa månad kommer den vara klar. Sedan skall jag också lägga in alla sidor med det kommer ta sin lilla tid det här. Men jag hoppas att det blir bra när jag väl är klar så är det lugnt. Så farsan kom inte idag och det var bra för jag hade inte hunnit med det jag gjorde idag om han hade kommit. Så men är detta tråkiga arbete väl klart så kommer resten gå snabbare sedan. Jo jag vet inte om jag sagt detta innan men på resten av de stora kommer jag bara lägga in artisten inte själva låten. De listorna är nog en 20-40 låtar och det orkar jag inte göra med dem, då tar det till jul innan jag är klar. Sedan kommer det till varje vecka på radion som jag måste lägga till. Så det kommer sluta över 200 sidor om allt går som det skall. Rätt fet hemsida då tillslut men det är spotify som gör att det blir mycket. Så är det musiksidan och mobilsidan med som är tre sidor på varje. Kommer nog väga mer än 100 MB tror jag, jag uppskattade till 100 men tror nog att det blir tyngre än detta. Jag har räknat att om den väger 100 MB så kommer ca 500 000 kunna se den per månad. Men väger den mer så blir det inte så många, binero har lagt på med utrymme och bandbredd upp till 4000 GB tror det blir nått som 500 000 om jag inte har fel. Så mer? Jo jag körde kotletter med pommes idag och såg på mina filmer. Såg klart på den jag började med och så en till men den sista får jag ta en annandag. Så mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn med mera om ni har tid då. Jo lotto ringde inte igår men lite kan det ha blivit ändå ni får veta tills imonn.

TRÄNING: Japp skippade ryggstretchen idag så jag hann kolla klart på filmen. Men imonn så kör jag igen hoppas på bra sömn inatt bara.

NOVELL: Japp skall köra igenom den igen till onsdag sedan skall jag skicka in den till lördag tänkte jag. Fick ett mail om det igår från SKRIVA om att tävlingen är igång och att tiden snart går ut.

ROMAN: Jaha tisdag går bort då skall jag klippa mig sedan till fredag är det tvätt men till lördag tänkte jag köra igen på denna punkt.

MUSIK: Ja då skall jag försöka skapa nått imonn får se hur det går då. Har refrängen klar och lite ackord till versen så vi får se vad som händer imonn. Vi börjar med bra sömn inatt så skall resten nog ordna sig med.

Dags att säga Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: