lördag 28 augusti 2010

Lördag 28/8-2010 20:03

DAG: Jaha natt igen då och en rätt kass sådan med, kunde inte somna igår så jag drog på mig lurarna men fick ha dem på fram till två innan jag kunde somna. (de var en rätt lång mening det) Så vaknade sedan till elva men var seg som fan när jag skulle upp. Så jag kom inte ur sängen förrän till tolv tiden. Och det ger om jag inte räknar fel 9 timmar sömn men det är inte nog för mig om jag skall vara pigg. Har sovit allt för länge kasst så det hjälper inte om jag sover 9 timmar en natt. Eftersom jag sedan sover bara korta stunder andra dagar. Så sedan så kom jag inte igång med romanen förrän till ett tiden. Körde sedan bara fram till två tiden innan jag la ner för idag. Kände mig rätt seg hela dan idag så jag drog ut och köpte lite på ICA sedan hem igen. När jag kom hem så drog jag i mig en mjukis och sedan så gick jag igång med träningsmaten. Jag var klar med den till fyra tiden och kom sedan igång med stretchen lite sent idag och drog då ett twitter med innan jag gick igång. Jo så glömde jag igår att göra kycklingen skulle ha gjort den efter middagen igår men hakade upp mig på att farsan inte kom så jag glömde av det. Får göra den imonn efter middagen då tror jag att det blir. Efter stretchen så fixade jag till min middag idag körde jag karréer med ris. Det var väldigt gott idag och jag kollade på mina serier idag med när jag åt. Mer? Jo igår så skickade jag ett twitter men det kom inte fram så jag fick skicka det på nytt konstigt för det gick iväg och allt gick som det brukar tror jag. Nå väl det gick iväg tillslut ändå men det fick skickas två gånger. Så mer nu då? Jo jag får köra hårt imonn med hemsidan så skall jag förhoppningsvis kunna köra igång den till slutet av nästa månad. Tror jag skall göra alls sidor utom spotify sidorna klara så går jag på spotify sist. Där ligger mest jobb med det och det tar en evig tid att få ihop det. Så mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn med mera så titta in då om ni har lust.

TRÄNING: Japp så körde jag stretchen idag med men hade lite ont i ryggen idag så jag fick smörja in det så hoppas vi att det går bort till måndag. Kände av det när jag la mig och körde magövningarna i torsdags. Men jag tror inte jag skadade något när jag körde bara att någon muskel var lite hård och så la jag mig på den. Men vi hoppas att salvan gör nytt skall ta den nu idag och imonn och på måndag om det behövs. Vi får hoppas att det släpper tills måndag. Segt idag men jag var rätt trött med idag, och skall jag vara helt ärligt så kände jag inte alls för att köra idag. Satte mig vid datorn ett par gånger under stretchen men tillslut så fick jag det gjort ändå.

NOVELL: Ja idag skall jag skicka iväg den då skall göra det när jag kollar mailen. Så får jag, och ni, ett svar till slutet av nästa månad. Så får vi se när bra böcker hör av sig med skulle bli till höst men det är inte höst ännu tror jag så vi får se.

ROMAN: Ja idag gick det trögt att köra och det var inget roligt alls eller. Men lite fick jag gjort ändå men får ta igen det till tisdag igen då. Om jag då sover hopps på det.

MUSIK: Jaha skall se vad jag gör till måndag då. Men jag måste köra lite mer musik till det vad vet jag inte nu men nått kommer jag nog på. Så ni får veta till måndags kväll hur det gick med det. Jag tror jag kör klart denna låt innan jag går över på den nya boken. Men fan vet om jag kan köra den alls när jag inte har riktig keyboard. Ja vi får se hur det går med det.

Då gäller det idag, som vanligt gäller tummarna för mig så jag kan fixa ny lägenhet och annat med. Men det går nog som det brukar göra skulle jag tro, men man vet aldrig. Det är ånyo dags att säga Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: