lördag 21 augusti 2010

Lördag 21/8-2010 20:01

DAG: Ja som vanligt är det natt innan dag så även idag. Superkass natt inatt, sov en timme sedan vaknade jag igen. Så höll det på fram till fem då jag inte kunde somna om igen och tog på mig lurarna. Låg med dessa på fram till sju sedan somnade jag igen fram till nio. Sedan tio och tillsist elva då jag gick upp och fick i mig frukosten. Efter detta så satte jag igång med novellen. När den var klar så drog jag till ICA för att handla lite. Så sedan hem igen och fick i mig en mjukis och så gick jag igång med träningsmaten. Den var klar till lite innan fyra tiden så efter den så drog jag igång med stretchen. När detta var klart så började jag med min lilla middag. Körde idag ris och pepparbiff och pepparsås, och så kollade jag på mina serier. Efter detta så gick jag loss på en film som jag hade spelat in innan men hann inte se klart den idag var lite sen med stretchen idag. Nu har jag tre filmer att se imonn, men jag måste köra webprogrammet så jag blir klar nån gång. Så vi får se om jag hinner med nått imonn, farsan kommer nog på besök med så hinner nog inte med det imonn. Får ta det en annan dag, när jag är klar med hemsidan. Mycket jag skall göra när jag är klar med hemsidan får se vad jag hinner med. Så sedan var det bara direkt till bloggen, jo jag glömde twittra idag igen skall göra det nu. Så nu är jag tillbaks igen, jag är borta i tio minuter men ni märker ingenting ni. Mer idag då da? Känner lite jäkt med hemsidan den tar alldeles för lång tid att göra men det finns inget jag kan göra åt det så det får bli som det blir. Så kass natt igen men en superkass sådan inatt. En timme sömn hela natten är skit kasst man är seg som fan när man väl kommer upp. Men hoppas jag sover bättre tills imonn så jag kan köra på hemsidan sedan. Skall bara dammsuga sedan skall jag köra loss så får vi se när farsan kommer då tar det slut. Har jag tur så kör jag alla 24 poster imonn sedan är det ju bara 30 kvar eller nått sånt. Kommer ta sin lilla tid detta, men så småningom så blir det klart ändå. Nu är det klar för idag säger hej.

TRÄNING: Japp en bra stretch idag lite små seg men inte så farligt som det brukar vara. Men jag var ute med en runda så det brukar jag inte på lördagar.

NOVELL: Ja gick igenom den igen idag och hittade lite små fel med det jag hade ändart innan. Annars ser det rätt bra ut, och jag är nöjd med att det är bättre än innan. Vi hoppas på att det är det men vi får se när jag lämnar in den.

ROMAN: Ja till tisdag skall jag klippa mig så den dagen går bort men till fredag, nä då är det tvätt. Men jag tror jag kör lördag på denna punkt för det är nog inte mer att göra på novellen ändå. Så vi zoomar in oss på lördag då.

MUSIK: Ja till måndag skall jag då gå igång igen på denna punkt med ny egen låt. Om det nu blir nått med det men skall först ringa till dem och höra om det är rätt på kontot. Får se hur lång tid det tar då.

Japp det är lördag och det är lotto så tummarna tack så skall jag nog denna vecka spä på min kassa med lite stålar. Nu är det igen dags att  säga Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: