torsdag 12 augusti 2010

Torsdag 12/8-2010 21:41

DAG: Jaha natt igen då ja, rätt kass sådan inatt. Sov korta stunder om en timme eller nått sånt men fick lite mer sömn på morgonen. Men kom upp ur sängen redan till tio tiden idag, dock så la jag mig igen efter jag var uppe på toan. Så kom inte ur sängen igen förrän till halv tolv. Så fick i mig frukosten och sedan drog jag igång med musiken. Körde på med detta fram till tre idag, dock så hann jag inte så mycket innan jag skulle äta lunch efter som jag var så sedan ur sängen idag. Så sedan till tre tiden så var det bara att vänta på att klockan skulle slå fyra. När den gjorde detta så drog jag till träningen. Körde den samma och sedan hem men jag var tidig idag efter som jag körde lite måndagsträning idag som jag sa igår. Kom hem redan till sju idag och stretchade sedan var det middag. Kollade på teven och då fick jag veta att nya mythbusters startar idag klockan 21:30 så jag ställde in för att spela in. Så mer? Halv trött dag idag men ändå var jag rätt pigg. Men det var inte många timmars sammanhängande sömn inatt inte. Men ändå var jag rätt pigg när jag väl gick till träningen. Så mer? Nä inte mer idag tvätt imonn och så skall jag ut och köpa lite från ICA. En lugn dag imonn, eller blir det? Det är ju en speciell dag imonn så vi får se vad jag träffar på i tvättstugan imonn. Nu är det nog.

TRÄNING: Japp seg natt men ändå rätt pigg idag sedan så körde jag ju axlar istället för armar idag. Ja framsidan arm gjorde jag i måndags så jag körde baksidan idag och så hade jag också kört de extra axelövningarna med, så jag var en halvtimme snabbare än vad jag brukar var idag. Men rätt tung intervall idag gjorde ju inte cardion i måndags så det kändes idag att jag hoppade det.

NOVELL: Ja till lördag igen så skall jag köra på. Skall ta och ändra lite av det jag skrev igår. Lite omformulering så blir det lite bättre tror jag ändå. Annars så vet jag inte vad jag skall göra till lördag på det men jag kanske hittar på tills dess.

ROMAN: Ja till tisdag blir det då, har nu hållit på med huset länge för att få till det nya jag tänkte ut. Skall gå över till skolan sedan och så tillslut så skall jag komma tillbaks i historien igen där jag höll på. Jag fick göra en avstickare för att det inte gick ihop, ja egentligen så skrev jag inte som jag hade gjort i lilla storyn så det var därför jag fick ändra. Men jag är snart tillbaks igen till huvudstoryn.

MUISK: Japp kom idag på hur jag skulle ändra på det som tonade det var inte svårt att göra men det blev inte som jag ville ändå. Jag fick ta bort allt det gick inte att klippa av det. Vilket gjorde att det blev lite fel men jag kan inte fixa det så det får vara så. Det var inte fel det jag hade gjort, det kollade jag innan lunch mer hann jag inte med eftersom jag vaknade sent. Sedan efter lunch så fick jag sång på och jag blev klar med den. Det låter inte tight så det låter inte så bra men jag kan inte spela piano så det är nog inte så konstigt ändå. Sedan skulle jag lägga på andra trummor men det gick inte alls. Så jag hade kvar de gamla så får det vara bra med det. En dag kanske jag tar och gå på det igen men inte nu. Det låter okey inte bra men okey, det vill säga det går att höra vilken låt det är, så okey är det. Men men förhoppningsvis så blir det bättre till nästa låt. Så kanske jag kan lära mig att sjunga med en dag, jag hoppas detta kommer med tiden om jag bra håller på.

Jaha lotto ja inget på det igår men till lördag då smäller det det känner jag på mig. Nu är det dags att säga Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: