onsdag 25 augusti 2010

Onsdag 25/8-2010 20:12

DAG: Japp idag är jag lite sen men jag pillade med backupen och lite till innan jag kom hit tillslut. Men natten då? Jo somnade inte som jag skulle igår utan tog på mig lurarna till ett tiden sedan somnade jag och sov sedan till tio tiden imorse. Efter detta gick det inte att somna om så jag gick upp och fick i mig frukosten. Sedan skulle jag då ringa till försäkringskassan men det är kö till Borås där så jag ringde upp och sedan så satte jag mig och körde webprogrammet fram tills de ringde mig det går att lägga in så de ringer upp. Körde rixfm idag och det är lika tråkigt som innan skall blir skönt när jag är klar med allt detta. Sedan kommer jag bara gör en sida som inte kommer ta så lång tid. Så efter att de hade ringt så fortsatte jag med webprogrammet fram till tre tiden idag. Men då fick jag Rixfm klart så har jag bara Mixmegapol och Nrj sedan så är jag klar med radiokanalerna. Efter detta så är det väl en tjugo tretti sidor kvar att göra så är jag klar med det sedan. Ja så måste jag lägga in dem med men det går rätt snabbt ändå. När det värsta är klart att skriva dem, så får vi se när jag kan lägga upp sedan. Men hoppas jag blir klar till nästa månad någon gång. Så efter detta så drog jag till ICA för att handla lite. Men jag betalade räkningar med imorse glömde säga detta innan. Och jag kan spara en 1000 lapp denna månaden så det är lugnt kommer ta ett tag att få ihop till det jag vill ha men det kommer så småningom. Vad vill jag ha? Mer om detta på musik. Så beställde jag också en bok så jag skall lära mig att spela med. Man lär sig läsa noter och lite till i den så den drog jag en beställning på med kommer någon gång nästa vecka skulle jag tro. Så köpte lite på ICA och glömde tomater som jag nu ingen kan köpa till lunchen men skall köpa det till fredag tänkte jag. Så sedan hem och drog i mig en mjukis och så var det middag. Hade idag fiskpinnar med lite god sås till och kokta potatis. Det har jag inte så ofta och det var gott idag igen. Kollade på min serie och sedan lite till innan jag la ner för middagen. Så till lunchen så kollade jag igen på watchman eller nått sånt heter den igen. Men jag såg inte klart den utan bara små kollade lite. Jo jag hade ett nytt botten rekord på aftonbladet 3 var inne igår på min blogg. Så det var nog allt för idag det ses igen imonn. Nä det är ju lotto idag med tummarna tack! Så nu är det nog för idag.

TRÄNING: Jaha kör imonn igen då ja, bra sömn önskas som vanligt. Sedan skall jag till tisdag iväg efter klippningen och köpa skor och handstärkare på stadium. Så tänket jag köra dem efter träningen och stretchen på måndag torsdag och sist på lördag så hoppas jag få lite mer styrka i nyporna.

NOVELL: Jadå idag var sista gången på novellen skall köra in den till lördag är det tänkt. Ändrade lite smått i den men inte mycket alls. Så den är redo att gå iväg.

ROMAN: Ja skall köra igen till lördag igen då ja. Fick gå över till skolan och därför fick jag igen läsa på allt jag hade tagit om det. Men nu skall jag köra skolan ett bra tag fram tills det är dags att de skall möta varelsen igen när de skall fixa mat.

MUSIK: Ja har funderat lite på annan keyboard men de ligger på 3000 om de skall va nått att ha. Jag har ju en midi men då måste jag dra igång datorn för att få ljud ur den. Hade varit bra men en som man bara slog igång tänket jag. Men jag har inte 3000 nu så jag måste spara ett antal månader för att få ihop det, närmare bestämt 6 men vi får se hur jag gör med det då. Men vem vet jag kanske vinner på lotto idag. Tummarna tack!

Då återstår bara att säga Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: