tisdag 17 augusti 2010

Tisdag 17/8-2010 20:03

DAG: Jaha natt igen då och en enastående kass sådan. La mig som jag burkar och till halv två kom jag på att jag glömde ta tabletterna, ja sömn alltså. Tog dem då och drog iväg ett twitter om det med till tre tiden. Sedan låg jag till fem sex tiden innan jag somnade tillslut. Vaknade igen till elva sedan igen till tolv då kunde jag inte somna om igen så jag tog mig upp. Fick i mig frukosten och sedan gjorde jag inte ett dugg. Var rejält seg idag så jag gav upp allt idag. Men till två tiden så drog jag till ICA för att handla lite skulle plocka upp en gratis vara idag men den hade inte kommit kommer imonn. Men jag fick med mig lite kalkonkorv hem så hela tomhänt kom jag inte. Skall gå imonn igen skall ha lite till jo så lämnade jag inte lite lotto med idag men mitt spelkort var kasst. Ja kasst gammalt så jag kunde inte spela på det idag. Så när jag kom hem så hade jag tänkt att köra lite på webprogrammet men sket i det med, super kass dag idag. Så jag drog i mig en mjukis och sedan gick jag igång med middagen. Körde pommes med karréer idag det var gott. Såg på min serie idag och sedan lite till var rätt tidigt idag med maten så jag satt och kollade fram till fem idag. Sedan diskade jag och fick i mig mina tabletter inte så många nu men har kvar vitaminer ännu ett par dagar. Jo jag sa också att jag skulle spara en tusing denna månaden men då blir det inte alls. Skall ha den till virusskyddet som skal köpas nästa månad. Sedan har jag bestämt mig att köpa lite till när jag ändå har lite stålar. Skall köpa lite till musikdatorn och sedan till musiken med. Sedan tänkte jag köra lite film en dag med men tror inte det blir förrän till jag är klar med webprogrammet. Vill se avatar och så surrugate eller hur det nu stavas nått sånt är det. Men jag måste nog blir klar med hemsidan först innan jag gör detta, så får vi se hur jag gör med resten. Skall köpa nya zip och så skall jag köpa ny viruskoll på mobilen med om en tre månader med, det ligger på 400. Japp vi får se hur jag gör med det sedan just nu är det datorns skydd som kommer först. Så mer då? Jo så såg jag lite på falling down idag med på en film kanal. Det var när jag åt lunch näe var nog inte mer idag då eller? Jo lite till var det jag kollade på hemsidan och just nu nu ligger det på 300 för det jag skall ha men då måste jag köpa från den amerikanska sidan för svenska ligger på 600 det är dubbel så mycket för svenskarna. Så har alltid köpt från USA sidan det är billigare så. Kommer jag över det så så har jag ju 700 över till zip och sedan även till mobilen med. Bara att man får programmet på engelska det är ju lugnt det har gjort så senaste 8 åren eller om det är längre. Så nu är det nog för idag, ses igen imonn.

TRÄNING: Ja jag pressade ur mig en ryggstretch idag bara ingen ork idag inte.

NOVELL: Ja då hoppas vi på bra sömn tills imonn så jag kan köra denna iallafall.

ROMAN: Japp idag gick åt skogen med hela skiten, men det tar jag igen till fredag om jag sover då.

MUSIK: Jaha tanken är att jag skall köpa lite till musikdatorn tills slutet av denna månad då. Först ett loop pack som jag kanske kan använda men det kosta bara 200 så det är lugnt. Sedan tror jag att jag skall köra en bok till lär dig spela keyboard, men problemet är att jag inte har en keyboard. Jo men en midi inga ljud i alls, jag får se hur jag gör med det lite längre fram det är inte så dyrt så jag tror jag skall slå till ändå.

Jaha då skall vi se tills imonn om det smäller till då fick en liten lotto som jag inte kunde ta på spelkortet för det hade gått ut. Men han beställde ett nytt till mig men det betyder att jag måste kolla det för hand. Så mer? Nä kommer igen imonn med mera om ni har lust då säger Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: