söndag 15 augusti 2010

Söndag 15/8-2010 20:03

DAG: Jaha natt igen då ja, kass sådan igen somnade inte när jag skulle så jag fick ta på musik igen. Hade denna på fram till halv tre tiden innan jag lyckades somna. Sov sedan rätt kasst under natten med fram till elva tiden. Men jag kom inte ur sängen förrän till halv tolv. Så fick i mig frukosten och sedan drog jag igång med dammsugningen efter denna så satte jag igång med webprogrammet. (finns även kommentar på twitter om detta idag, kom ihåg att twittra idag) Körde på idag så hårt jag kunde men kom ändå inte mer än till 1985 det ger fram till 2009 kvar det blir väl 24 om jag inte har fel. Sedan skall jag också köra resten av detta blir nog en 10 sidor till på det. Så det kommer ta tid att blir klar med detta. Men jag körde lite nu innan bloggen med fick lite mer klart nu för att allt förarbete är klart nu men en sida blir kass men det går fanimej inte att ändra den. Så den får vara som den är. Programmet är lite som det känner för ibland gör det något som jag inte alls vill att det skall göra. Jag tror det är lite buggar i det ännu, men jag hittar inga uppdateringar till det. Så jag får köra ändå som det är, får då hoppas att det inte finns några buggar i det när jag skall lägga upp det sedan. Så efter jag hade kört programmet på dan så drog jag till ICA för att handla lite sedan hem igen. Och drog igång med middagen, körde  korv och potatismos idag. Sedan kollade jag på lite teve med lite house. Så mer? Jo ingen ringde igår från svenska spel så jag har inte vunnit mycket om jag vunnit nått alls vill säga. Så mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn med mera efter träningen då vid tjugo i tio tiden. Ses då.

TRÄNING: Jaha då skall jag köra igen imonn då, vi hoppas att det inte gör ont i knät igen imonn. Har känt av det lite men inte nått mycket alls. Vi hoppas att det håller tills träningen imonn med och att jag sover inatt med. Som vanligt är det det som är viktigast. Tummarna.

NOVELL: Ja då kör jag igen till onsdag sedan lördag igen. Får vi se om jag kan få till den denna gången då.

ROMAN: Jadå till tisdag skall jag kör igen då. Så får vi se hur det går då?

MUSIK: Japp lyssnade idag igen på den och det är inget vidare men med tiden hoppas jag att jag kan få till nått som jag sedan kan lägga upp på hemsidan. Hu vilken lång mening?

Då skall vi se hur mycket jag vann idag då? Stora summor hoppas jag att det är. Nu säger jag Tjingeling! :D :P :D 

Inga kommentarer: