fredag 27 augusti 2010

Fredag 27/8-2010 20:05

DAG: Jaha lite sen idag men nu är jag här igen, opps jag var ute och twittrade just nu. Glömmer det nästa varje dag men en dag så kommer jag ihåg det, hoppas jag. Natten då, jo det tog en illa tid innan jag somnade igår. Till fyra tiden så somnade jag tillslut, sov sedan fram till sex tiden då jag var uppe på toan. Sedan så lyckades jag somna igen fram till elva tiden, tror jag kom upp ur sängen till tjugo över. Så fick i mig frukosten och sedan var det bara att dra ner till tvätten. Fick in den och sedan så la jag mig på sängen fram tills det var dags att hänga upp den. Var rätt seg idag så jag slöade så fort jag fick en chans. När den var upp hängd så väntade jag fram till 13:30 sedan så gick jag till ICA för att handla lite. Trodde farsan skulle komma idag men så blev det inte. När jag kom hem så gick jag loss på hemsidan igen tänkte då att jag kör tills farsan kommer. Detta gjorde jag fram till tre tiden då gav jag upp och la ner för dagen. Sedan till fyra så drog jag ner och hämtade upp tvätten och drog igång med middagen. Jo jag tog en mjukis till tre tiden med. Så körde kotletter med pommes idag och såg på min serie som var dubbel till antal idag eftersom jag tränade igår. Hade också lite mythbusters idag att se det såg jag när jag åt lunch. De byggde en hängbro av silvertape idag som de passerade men lite problem. Så mer. Jo det är rätt mycket att göra på hemsidan kvar, får se om jag kan få tid över någon dag så skall jag gå på det igen. Jag tror inte jag hinner om jag bara kör söndagar. Men kanske efter romanen så kan jag hinna lite på den. Så mer än detta då? Jo jag köpte tomater igen idag på ICA jag har fått tillbaks lite av lönen, ja nästan allt så då blir det tomat igen. Köpte idag plommon tomater på kvist mini istället för min körsbärstomater jag köpte innan för de var slut. Så imonn är det roman sedan stretch och så film kväll för mig. Och söndag som vanligt är webprogram.

TRÄNING: Japp idag missade jag ryggstretchen men skall göra den nu efter bloggen. Och som vanligt efter en bra dag med bra träning så sov jag kasst. Brukar bli så det går inte att slappna av efter en sådan dag. Går träningen kasst så är det lättare att somna. Men då brukar jag också var trött när jag kommer upp.

NOVELL: Jaha då skall den skickas in imonn då innan stretchen. Så får vi se vad de säger om den. La upp min skräck sida idag och den andra novell sidan med. Så det är klart.

ROMAN: Jadå är det dags igen imonn skall köra skolan igen så får vi se vad som händer sedan. Det är lättare att köra en sida men jobbigt sedan att gå över till den andra för man kommer inte ihåg vad som man skrev innan. Jag kan skriva 8-10 sidor innan jag går över så jag minns inte iallafall vad jag skrev och man måste minnas alla detaljer med för att komma in i den andra sidan sedan.

MUSIK: Japp idag fick jag min keyboard bok och det var som jag trodde att det var för keyboard inte för midi keyboard. Skulle vilja ha en vanlig keyboard så jag kunde göra övningarna i den men men. Vi får se när jag gå igenom den lite nog grannare en dag. Men först skall jag köra den nya låten jag minns inte om jag sa vad den hette så jag säger det nu. “It should have been you” Så får vi se hur det går med den då, men nått skall jag nog få till hoppas jag ändå.

Jaha då är det lördag imonn då skulle sitta gott med lite stålar så tummarna tack. Har hittat den perfekta lägenheten på internet. 3 rum och kök och ett extra stort vardagsrum en trappa upp. Ja det finns ett där nere med men där uppe skulle jag då ha musik och skriv hörna. Japp så det fattas bara 4.5 eller mer mille, tummarna tack. Så nu säger jag som jag brukar göra vi denna tid Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: