torsdag 19 augusti 2010

Torsdag 19/8-2010 21:44

DAG: Jaha natt igen då ja, la mig som jag brukade igår och somnade till tolv tiden eller innan. Sov sedan fram till klockan sex, då jag vaknade en lite stund sedan igen till klockan tio. Efter detta så kunde jag inte somna om igen, kom ur sängen till halv elva tiden. Fick i mig frukost och slog igång musikdatorn med, så efter frukosten så satte jag igång med musiken. Men fick bryta för lunch mitt i idag, efter lunchen så drog jag igång igen och höll idag på fram till tre. Sedan när klockan slog fyra så drog jag till träningen. Tränade och sedan hem igen stretchade sedan var det middag. Jo jag sa i måndags att maten smakade illa och idag kom jag på varför den gjorde detta. Jag hade glömt att salta och peppra på den, så kan det gå när haspen är på. Jag fattade det inte i måndags för då åt jag den som den var men idag när jag skulle stoppa in den i mikron så tänkte jag. “Kryddade jag den i lördags?” Nä det gjorde jag inte men jag drog på lite idag och den var mycket godare idag. Men jag tror ändå jag skall byta mat ett tag till den nya. Så går jag tillbaks igen till denna om ett par veckor. Så när jag åt så såg jag på famely guy sedan så spelade jag in en film idag på 6:an som jag skall se imonn tror jag. Så mer? En bra dag idag och som vanligt så började den med en bra natt. Och jag har kommit ihåg att ta sömn tabletterna med idag, så vi hoppas på bra sömn inatt med. Mer? Nä kommer igen imonn, jo lotto vann inget som vanligt men till lördag då smäller det till det känner jag på mig, eller hur? Japp!!!

TRÄNING: Japp fick köra på annan stång idag för den vanliga var upptagen idag. Men träningen gick bra idag var pigg idag så allt gick bra.

NOVELL: Ja skall se om det är så mycket mer att göra på den nu. Har lagt till en heldel och känner nog lite att den är klar nu. Men vi får se till lördag när jag går igenom den igen. Inte så många dagar kvar nu innan jag skall lämna in den.

ROMAN: Jaha då skall vi se om jag får nått ur mig tills imonn då. Gick ju inget vidare till tisdag men nu har jag tagit mina tabletter så vi hoppas på det bästa.

MUSIK: Japp kom igång rätt bra idag men så när jag skulle spela in så hade jag satt fel bus så inte nått spelades in alls. Så jag fick ta det efter lunchen igen. När jag då spelade in så gjorde jag lite fel, men det var över 100 takter jag skulle spela in så det var nästa väntat att det skulle bli fel. Men jag tror jag skall köra på en egen låt istället. Så får jag lägga detta åt sidan ett tag, problemet med denna låt är texten. Alla kan refrängen men inte texten, och det är rätt svår text med som jag inte kan få igång alls. Så jag tar en egen låt som jag satt och pillade med idag. Jag har lite ackord och en refräng som jag skall jobba vidare på, så får vi se om det blir nått av detta då. Jag känner inte för att göra denna nya, då från boken, låten så jag skiter i det nu och kör annat. Så får vi se hur det går då, kanske kan jag då ha något att lägga ut med när jag nån gång får hemsidan.

Japp får jobbar på detta, ja hemsidan men det tar tid sa att det var 60 sidor att göra men det är nog uppåt 120 sidor att göra tackvare spotify sidan som tar en evighet att göra alls sidor till. Men en dag så är jag klar och då skall jag lägga upp den med allt nytt på. Ja och lite gammat med. Nu är det dags att säga Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: