lördag 31 juli 2010

Lördag 31/7-2010 20:02

DAG: Jaha natt igen då ja, somnade inte som jag ville igår kväll. Utan fick ta på mig lurarna fram till ett tiden. Då lyckades jag somna tillslut ändå, sov så där under natten men till tio tiden så vaknade jag till rätt bra. Kom ur sängen och fick i mig frukosten därefter så gick jag igång med novellen. Men det tog tid innan jag kom till skott för MP3 an hade ingen laddning, när jag väl skulle gå igång så jag fick ladda den innan jag kunde börja. Då var nog klockan redan ett tiden nått sånt, sedan gick jag loss och körde en runda. Efter detta så lagade jag träningsmaten, körde nytt recept idag får se hur det samkar till måndag då. Efter maten var gjord så gick jag loss lite på datorn. Jo jag tog en mjukis med undertiden jag lagade maten. Jag gick loss utan att veta vad jag skall göra, men jag kom in på twitter och la till detta till min hemsidas blogg som ni kan se här till höger om ni är inne på min hemsida alltså. Jag kommer twittra en gång om dagen runt 17:00 tiden varje dag men senare på måndag och torsdag och lördag då jag tränar och stretchar på lördagar. Började idag som ni kanske kan se. Om ni undrar vilken adress det är till hemsidas blogg är så är det denna. www.henrikporali.se/blogg (den öppnas i nytt fönster för er som inte är på min hemsida) så kan ni spana in twittret. Så detta höll jag på fram tills det var dags att träna. Så jag stretchade och sedan drog jag i mig middagen, idag körde jag hamburgare med pommes och ketchup. Det var gott skulle ha tagit hamburgare igår till lunch men jag fick inte i mig lunch igår alls. Jag tog ett halvt paket glass istället, vet inte varför jag tog det med det gjorde jag. Så nu vet ni det med. Kollade på mina serier idag och när jag ätit klart så drog jag mitt första twitter, som ni kanske kan se? Sedan vad då? Jo jag tror jag skall lägga twitter på hemsidan med någonstans men vet inte ännu var. Vi får se hur jag gör med det sedan, och ja imonn skall jag köra igen på hemsidan. Har massor att göra på den och som jag sa innan mest på spotify. Skall köra loss på det imonn och lägga till en till grej på spotify också. Men det får vi se hur mycket jag hinner med imonn. Skall börja på recept imonn så får vi se hur mycket jag hinner med. Så mer? Nä inte mer idag ses igen imonn då om ni har tid.

TRÄNING: Ja ingen cykel idag men det var ju vädret som fixade det. Men en storstretch idag iallafall, men det gick trögt idag. Bättre om jag har cyklat innan, dock har inte smärtan i knät släppt ännu inget bra det inte. Ja vi får se hur det känns till måndag då, det gör bara ont om jag böjer benet. Men det gör inte ont när jag kör bensparken på gymmet. Men det kan komma där ifrån ändå för det började göra ont när jag höjde vikten.

NOVELL: Jaha vad är det de säger? Bättre sent än aldrig, så tillslut så gick jag igång med novellen ändå. Som jag sagt innan är det bara detaljer som jag lägger till. Men fick till lite till idag och kanske en dag så är det bra. Vi hoppas på det.

ROMAN: Ja till tisdag som jag nu sagt så många gånger. Och vi håller tummarna för att jag sover bra med. Men skulle jag sova kasst så kommer jag ligga fram till ett eller två tiden innan jag går upp, nej. Jag skall upp och äta sedan skall jag lägga mig igen. Så är jag förhoppningsvis pigg när jag skall köra sedan.

MUSIK: Ja vi får se hur det går med den nya, men det känns bra iallafall. Om allt går som jag planerade så skall jag sedan lägga till gitarr och bas och kör tänkte jag. Vi får se hur det går med det.

Ja som jag sa igår (om jag inte minns fel) så är det lördag och lotto idag som gäller för mig. Jag hoppas att det ringer till mig men skulle inte detta inträffa så kan jag ändå ha vunnit lite pengar och då får ni veta detta till måndag. Eller så går jag ut på twitter med det! Vi får se. Nu är det dags att säga Tjingeling! :D :P :D 

Inga kommentarer: