söndag 18 juli 2010

Söndag 18/7-2010 20:05

DAG: Jaha natt igen då ja, inte heller inatt så lyckades jag somna när jag ville. Tog på mig lurarna med en gång igår, kanske inte så lyckat men tänkte somna ändå inte så. Men dock så låg jag bara till ett innan jag lyckades somna igen. Sov fram till sex tiden då jag slog upp ögonen ett tag, sedan igen till sju tiden, igen till nio tiden, därefter så slog jag upp dem igen till tio tiden. Efter detta så slog jag inte igen dem igen, gick upp till elva tiden och fick i mig frukosten. Var på jag fick igång dammsugningen till tolv tiden nått sånt. Efter detta så la jag mig på sängen en stund, halvtimme för att vara exakt. Sedan gick jag igång med webprogrammet körde på med detta fram till två. Det gick exakt som jag ville idag, nja inte riktigt men tillslut så gick det ändå. Hade inte trott det när jag gick i gång idag men det fungerade nästan allt idag. Jag har gjort alla mallar och alla sidor, nästan. Har ett par sidor till på spotify sidan som inte är gjorda ännu. Men jag jobbade på rätt bra idag, det är en sak som är fel men jag tror inte detta kommer märkas när jag väl lägger upp det. Och denna sak kan jag inte ändra heller har försökt idag men utan resultat. Men en bra dag för mig idag, då på web fronten. Kommer nog bli en sida tillslut ändå tror jag visst. Så efter detta så drog jag till ICA och handlade upp mina sista sikiner, nja har 20 spänn kvar som nu skall räcka till den 25è, blir rätt hårt det men det skall nog gå hoppas jag. Så när jag kom hem så fick jag i mig en mjukis och så gick jag loss på middagen. Hade idag stripps med kotletter, fick ta stripps för de andra var slut. Gillar inte de så mycket men det gick ner ändå tillslut. Kollade på filmen jag inte såg klar och så på men in black, som spelades in igår. Så jag kollade på dessa även när jag åt lunch, länge framför teven idag hoppas bara jag sover på det då. Jo de ringde inte från Svenskaspel igår, så någon storvinst var det inte iallafall. Men kanske lite, jag ser med spänning fram emot att kolla mina mail idag. Och ja det går som det brukar med om jag inte har helt fel. Så tummarna tack…

TRÄNING: Ja körde bara en ryggstretch idag och jag fick lite ont i ryggen efter torsdags träningen. Det är benfallet som jag tar ner för djupt som vanligt, tycker nog att jag borde lärt mig detta nu men inte heller. Träning imonn då hoppas på bra sömn så skall det nog gå bra.

NOVELL: Japp lördag igen då fram till denna månads slut sedan skall jag nog gå på lite mer.

ROMAN: Ja till tisdag skall jag köra igen. Får se hur jag gör sedan med detta om jag kör novell om jag är trött och roman om jag är pigg. Vi får se hur det går med det.

MUSIK: Jaha då är det sanningens ögonblick imonn om jag kan lära mig de nya ackorden. Ja jag lär mig dem inte tills imonn men till nästa vecka kanske. Vi får se hur det går med det.

Jahapp tummarna tack då för lite vinst, så säger jag som jag brukar göra här sist Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: