torsdag 29 juli 2010

Torsdag 29/72010 21:41

DAG: Jaha natt igen då ja, somnade rätt bra igår till tolv tiden. Men sov sedan inte så bra tyckte jag, vaknade ett antal gånger under natten. Men när jag sedan vaknade till nio tiden så var jag rätt pigg. Det var samma i måndags då sov jag rätt kasst men träningen gick ändå bra. Så även idag, kan vara för att jag sov på morgonen. Jag minns inte när jag vaknade för det var bara korta stunder jag var vaken. Men jag tror jag somnade på morgonen och sov sedan rätt länge fram till nio sedan, därför var jag rätt pigg när jag vaknade. Så till tio så gick jag upp ur sängen låg och drog mig rätt länge idag. Trodde jag skulle somna om men så var inte fallet, fick i mig frukosten och sedan drog jag igång musikdatorn. Körde igång idag redan halv elva tiden, så när klockan slog tolv trodde jag det var dags för lunch. Men det var för jag kom igång så tidigt idag, körde på med musik fram till halv fyra. Då satt jag mig och backade upp hemsidan på ett par medium glömde det sist jag höll på med det. Så sedan när klockan slog fyra så drog jag till träningen. Kom hem stretchade och sedan var det middag, och jag var sen idag så glömde jag sätta på plattan. Men jag fick hälla i varmt vatten så gick det snabbt att få det till kokande sedan. Så kollade på famely guy idag när jag åt, så skulle jag ringa morsan idag för hon fyller år. Men som jag sa så var jag sen idag så hon ringde istället, och så grattade jag henne. Så mer? Näe inte mer idag kommer igen imonn med mera om ni då har lust att titta in.

TRÄNING: Japp halv kass natt men ändå en bra träning, dock fick jag fuska på armarna igen. Jag orkar inte hålla emot nu, när jag håller emot så kröker jag ryggen när jag lyfter upp. Men fuskar jag så gör jag det inte alls, sedan har jag kommit upp till 18 kilo nu på varje arm och jag kör detta samtidigt så det ger 36 kilo att hålla emot. Det går inte att göra som jag skall när jag lyfter båda samtigit, ja iallafall så orkar inte jag det. Så det blir fusk, men det gick ändå långsamt att köra idag det var inte mycket folk med mina redskap var ändå upptagna. Så jag var 10 minuter sen idag mot vad jag brukar vara.

NOVELL: Ja vad skall jag säga idag då, som jag brukar göra till lördag skall jag gå igång igen.

ROMAN: Japp vi får se hur det går att köra igång igen till tisdag. Har haft ett uppehåll nu ett tag ju, men vi hoppas att det går bra.

MUSIK: Jahapp körde igång idag med nya låten “a nother brick in the wall” och det var bara fyra ackord på denna och jag fixade den lätt idag. Konstigt är att den också har tre ackord i versen men det gick hur lätt som helst att köra den. Nu kan sägas att jag hittade ett kassettband när jag var runt 10-12 med pink floyds alla låtar. Jag lyssnade på detta så mycket att jag kunde alla låtar utantill med all text med. Så det kan vara orsaken att detta gick bra men inte den innan. Så när jag skulle spela in trummorna så hörde jag fel jag trodde det var 4 delar men det är 8 delar. Sedan första gången jag spelade in så hade jag ingen takt alls idag, jag vet i fan vad som hände men det lät som fan. Kan kanske bero på att jag inte är så bra på 4 delar. Men andra gången så fick jag till det som det skulle, men så hörde jag sedan att det var 8 delar. Men jag lämnade det som det är skall ändå göra om trummorna sedan. Denna låten tror jag att jag skall kunna göra, den kommer inte låta som originalet men det kommer höras att det är den låten iallafall. Tänkte om det går lägga till gitarr och sedan bas med men vi får se om jag kan. Idag så spelade jag bara in trummorna och så övade jag på ackorden och det gick bra att spela idag. Hur lätt som helst faktiskt konstigt då att jag inte lyckades med “a wither” men denna låt har ackorden först, mitten, sist, medans “a wither” har dem först, först, sist kanske därför jag inte får någon takt i den. Men vi får se hur det går med denna tror jag skall kunna få in hela på band och sedan kunna lägga på sång med. En bra dag idag.

Ja lotto ja fick ett mail igår men inte det andra så kanske har jag lite stålar med att hämta. Nu är det dags att säga Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: