torsdag 1 juli 2010

Torsdag 1/7-2010 21:47

DAG: Jaha natt igen då ja, somnade igår som jag skulle men glömde stoppa in öronpropparna igår så jag vaknade igen till ett. Då stoppade jag in med men efter detta så vaknade jag med en timmes mellanrum fram till nio tiden. Då tog jag ur propparna och låg utan ett tag och lyckades somna i korta stunder. Men till elva tiden så drog grannen igång musik så efter detta var sömnen över för mig. Så en kass natt och en kass dag idag, men jag kommer till detta nedan. Så kom ur sängen och fick i mig frukosten och sedan drog jag igång musikdaton. Men efter denna kassa natt så fick jag inte mycket gjort idag, mer om detta nedan. Så sedan var det bara att vänta på att klockan skulle slå fyra. Där emellan så har jag pillat lite med datorn idag fick ett meddelande att nya supportassistenten från telia skulle komma idag men jag fick gå upp på chatten och då sa det att det kommer nog ta en tid innan den kommer ut. Den nya har stöd för Windows 7 och live mail kanske också för Outlook på Windows 7 det har inte den som nu är igång. Jag fick det rådet av killen på Microsoft support att inte använda en på Outlook alls, men har den nu stöd så skall det nog gå bra ändå hoppas jag. Så när klockan slog fyra så drog jag till träningen och sedan hem stretch och så middag. Kollade på famely guy idag igen inte på mythbusters på ett tag nu men jag skall kolla när de nya avsnitten kommer så skall jag se dem. Så mer? Nej inte mer idag kommer igen imonn med mera om ni har lust att läsa då.

TRÄNING: Japp kass natt och en rätt kass träning idag, allt var tungt och det gick segt som fan idag. Men eftersom jag fuskade med armarna så var jag inte mer än 10 minuter sen idag. Vi hoppas på bättre sömn till nästa vecka då.

NOVELL: Ja skall till lördag köra igen på denna punkt. Kan då hoppas att jag sover bra och är utvilad när jag går på den. Det återstår att se det…

ROMAN: Jaha då köra jag inte igen förrän till tisdag på denna punkt.

MUSIK: Ja kass natt och en kass dag med på denna punkt. Men jag fixade till texten idag iallafall så fick jag nått gjort på denna dag ändå.

Jo jag vann….inte nått på lotto igår som vanligt men till lördag då smäller det till det känner jag på mig, eller hur? Jag säger Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: