fredag 30 juli 2010

Fredag 30/7-2010 20:02

DAG: Jaha natt igen då ja, har somnat rätt bra efter träning den sista tiden men inte inatt. Låg till tre fyra innan jag lyckade somna, sedan vaknade jag till nio och var uppe på toan sedan igen till nio. Kom upp ur sängen till halv elva fick i mig frukosten och sedan så väntade jag på att klockan skulle slå tolv. När den gjorde detta så drog jag ner och fick in tvätten. Efter detta så gjorde jag inte ett dugg fram till kvart i ett. Då jag gick ner och hängde upp alltsammans, efter detta så drog jag till ICA för att handla lite. Det regnade ymnigt och jag blev nerstänkt av en bil på vägen hem från ICA. Så var nere och tittade till tvätten på vägen hem, den såg bra ut, ja inget hade ramlat ner iallafall. Så upp och så gick jag loss lite på webprogrammet, men det kommer ta lång tid innan jag kan lägga upp den. Idag körde jag sju recept tog nästan två timmar att lägga in dem. Och så hittade jag en sida som jag inte kollade förra gången den var fel på, men jag lyckades fixa till den med idag. Så då var klockan nästan fyra så drog ner och fick upp tvätten. När denna var inhängd så gick jag loss på middagen, hade idag karréer med ris och pepparsås. Det var gott mos. Så kollade jag på min serie med som var två till antalet idag, eftersom jag tränade igår. Så mer? Jo som jag sa så kommer det ta troligen hela månaden innan jag kan lägga upp den nya sidan. Det som är mest kvar att göra på är spotify där är det massor att göra. Och jag kan inte sitta på kvällen för då kan jag inte sova så det kommer ta tid. Kanske längre än en månad, men jag skyndar på så fort jag kan så får vi se när den dyker upp. Skall köra till söndag igen som vanligt så får vi se hur mycket jag får gjort då. Så mer då? Rätt trött idag igen även att jag inte har gjort mycket så känns det rätt tungt när jag sover kasst. Japp vi hoppas att detta snart går över, snart ja det har pågått i 14 år nu. Men det betyder väl att snart så skall det värsta vara över, eller?

TRÄNING: Ja träningen gick bra igår och får hoppas att storstretchen går bra imonn med. Och som vanligt bra med sömn till detta så skall det nog gå bra.

NOVELL: Jaha har pratat om denna dag ett tag nu och nu är det dags imonn. Bra sömn tummarna för det tack.

ROMAN: Då blir det till tisdag och fredag som jag skall köra denna punkt. Resten av veckan skall gå till novellen. Vi får se hur det går med detta efter detta långa uppehåll.

MUSIK: Japp skulle bara lägga till lite som jag inte fick med igår. Den nya låten går en takt vers sedan två takter mellan varje vers. Men plötsligt blir det tre takter men jag fick till detta med. Troligen för att jag hört den så mycket så la jag till detta när jag spelade trummorna. Detta är lite kasst med boken jag köpte det står inte alls nått om hur långt det är mellan verserna. Det får man höra sig till på spotify för att kunna veta. Så skulle bara lägga till detta från igår, kommer igen till måndag med mera.

Jaha det är lördag imonn och då skall jag kamma hem de stora stålarna så tummarna tack. Då återstår det bara att säga Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: