söndag 25 juli 2010

Söndag 25/7-2010 20:13

DAG: Jaha sen idag men jag har hållit på med hemsidan nu därför är jag sen idag. Men till natten först, somnade till tolv tiden men vaknade sedan varje timme fram till åtta tiden. Tog mig upp och fick i mig frukosten och sedan så la jag mig igen och sov i korta stycken fram till 11:45. Jag la mig någon gång till tio tiden så lite mer sömn fick jag idag. Så när jag kom ur sängen så drog jag igång med dammsugningen efter denna så gick jag loss på webprogrammet. Då var klockan tolv tiden nått sånt, satt sedan fram till fyra då jag satte igång med middagen. Har gjort alla sidor idag men jag har upptäckt ett fel jag gjorde innan. En meny skulle ha legat inne i headen men jag la den utanför. När jag skall fixa till detta så lägger sig menyn i toppen av sidan och jag kan inte få ner den igen. Har pillat med detta enda sedan jag fick i mig maten men det går inte. Så jag får ha det som det är, ser inte så snyggt ut med jag kan inte fixa till det så det är inte mycket att göra åt det. Så men jag har gett upp nu så det får vara så det går inte att rätta till. Ändå så gör jag exakt som det står i boken men det vill inte, såg inte det när jag började bygga och sedan är det kört. Men som jag sa så har jag alla sidor byggda det är bara att lägga in text på dem så är det klart sedan. Men jag har mycket på spotify sidan att göra ännu det kommer ta sin lilla tid det. Men jag fick gjort mycket idag ändå trotts kass natt. Jo så skall vi se om jag vann nått på lotto med fick inget samtal igår så ingen storvinst men lite kanske. Så under middagen så kollade jag på men in black II och även när jag åt lunchen. Så vi hoppas på bra sömn inatt så jag kan köra imonn på gymmet. Och nu är det dags att säga. Hej, ses igen imonn om ni har lust då.

TRÄNING: Japp bra sömn tack så skall vi nog kunna köra imonn igen då. Sedan är det den 8é veckan jag kör på nya tyngden så jag har ett bra tag kvar innan jag skall byta. Och det är bra för det går lite tungt ännu, men med tiden så skall jag nog, förhoppningsvis, kunna höja igen.

NOVELL: Ja då skall jag köra igen till lördag är det tänkt. vi hoppas på lite bättre sömn till den dagen.

ROMAN: Ja nu blir det ett uppehåll med denna punkt för jag har lite att göra som kommer i vägen. Tisdag till nästnästa vecka skall jag gå igång igen är det tänkt.

MUSIK: Japp då skall jag testa att köra med nya ackorden och att räkna så får vi se hur det går då imonn.

Lotto tack så tummarna för mig, skulle vara gott med lite stålar nu. Tills imonn säger jag Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: