onsdag 14 juli 2010

Onsdag 14/7-2010 20:09

DAG: Jaha nu är jag här igen men lite sen idag, kollade på teven idag och så blev jag sen. Och så var jag väldigt varm idag så jag la mig på sängen för att svalna ner, därför är jag sen, om någon undrade. Japp natt igen då ja, och en kass sådan, somnade någon gång till två tiden nått sånt. Men vaknade massor med gånger under natten sedan. Men till elva tiden så kom jag ur sängen och fick i mig frukosten. Efter detta så drog jag igång med romanen höll på med detta fram till ett tiden nått sånt. Sedan så drog jag ut och köpte lite grejor, block, och så var jag på apoteket och hämtade det med. Lite mat med och jag är nu inne på min sista hundralapp som skall räcka till den 25è blir hårt det. Så när jag kom hem så drog jag i mig en mjukis och så satte jag igång med middagen. Körde karréer med mos, gottmos, ja just det inte gott mos utan gottmos. Kollade på min serie igen när jag åt och satt länge innan jag tog mig upp och diskade. Sedan satt jag ännu längre när jag åt lunch kollade då på house eller vad han nu heter, på filmkanalen. Så sedan har jag pillat lite med hemsidan idag med la till en mapp för reklam. Men jag har inte bestämt mig för vilket program jag skall använda för att göra den. Men det får jag se när jag skall göra det. Så en rätt kass natt men ändå en rätt okey dag ändå. Vi får hålla tummarna för att jag sover inatt då, tummarna tack. Kort blogg idag med tror jag visst att det blev samma som igår. Men det har inte hänt så mycket idag heller så.

TRÄNING: Japp då skall vi hoppas på att jag sover inatt då. Så skall jag nog kunna köra imonn med hoppas jag. Bara en ryggstretch idag inget mer att rapportera idag.

NOVELL: Ja då skall jag köra igen till lördag, ja jag vet har sagt detta många gånger nu, men vi kan hoppas att jag sover så skall det nog gå bra.

ROMAN: Ja fick en timme idag men det gick bra idag och jag fick rätt mycket gjort idag ändå. Sedan är det fredag igen som gäller om jag då sover som vanligt. Vi hoppas på det.

MUSIK: Japp får då se vad jag gör imonn på musik fronten då. Men sover jag så skall det nog gå vägen ändå hoppas jag.

Jaha det är onsdag och det är lotto igen så tummarna tack så skall jag nog kamma hem stålarna idag. Det är dags att säga Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: