fredag 9 juli 2010

Fredag 9/7-2010 20:01

DAG: Jaha natt igen då ja, somnade inte som jag burkar igår natt. Redan till tolv så slog jag igen mina blå och somnade, men då hade jag en dag innan med bara ett par timmars sömn också. Men jag sov inte så länge dock inte så kasst ändå. Vaknade till fem sex sedan var jag vaken till åtta med musik på. Trodde då att jag skulle somna om men så var icke fallet. Fick i mig frukosten och sedan så gjorde jag inte ett enda dugg fram tills klockan slog ett, nja inte riktigt så gick det till. Jag ominstallerade supportassistenten med och fick den tillslut att fungera. Men det är nog en bugg i den för den kan inte känna av mitt modem. Och jag tror det är en bugg för det är samma på min andra dator. Sannolikheten att två datorer har samma fel är liten så jag tror det är en bugg som gör att det inte går. Eller så har jag så pass gammalt modem att det inte fungerar på det alls. Det finns en knapp (nja inte knapp men man kan ställa in på detta) som man tar om man har ett modem bakom en router. När jag tar detta alternativ så hoppar den tillbaks till start sidan, detta tror jag är en bugg. Så och de på supporten sa installera om men det gjorde ingen skillnad alls. Så det kommer väl en uppdatering till den snart hoppas jag. Så nu tillbaks igen till ett tiden då jag drog iväg till läkaren för att få mina recept. Skulle dit till 13:30 kom in 13:45 och efter mycket knep och knop så fick jag mina recept. Jag trodde att de läste in den och sedan bara skrev ut dem sedan, men så lätt gick det inte. Men jag fick den och drog sedan till apoteket och löste ut dem. Sedan hem igen och fick i mig en mjukis sedan gick jag loss på middagen. Idag hade jag kotletter utan ben med klyftpotatisar och pepparsås, d é gott mos det, så även idag. Spanade lite på teven innan jag kom på att jag hade serien inspelad men jag satte igång med middagen så pass tidigt att jag hann med det med. Så mer? Jo jag laddade in Voddler igår i datorn skall se ett par som är gratis eftersom jag inte har stålar så skall jag se ett par som är gratis. Så har sett denna site förut men inte spanat in den innan. Finns ganska många gratis filmer på den med. Får se om jag hinner med det till söndag, efter jag har kört lite webprogram. Hoppas att jag har tid över då så skall jag spana in lite smått och gått. Så skall jag också kolla när nya mythbusters kommer med, om det inte är uppehåll för sommaren nu vill säga. Så mer? Jo är det någon som vet när Windows 7 kör update, XP:n körde andra onsdagen i månaden men tror inte denna gör det. Kan nog komma som de vill lite, men är det någon som vet så dra ett mail. Fick till XP:n på mail en tjej som upplyste mig om detta. Så mer än detta då? Nä nog för idag ändå en rätt bra natt och en rätt bra dag idag.

TRÄNING: Japp glömde av ryggstretchen idag men skall köra den efter loggen. Och trotts att jag fuskade så klarade sig ryggen ändå, men nu tar jag ner mellan varje det gjorde jag inte innan. Ja när jag fuskar vill säga, så imonn blir det cykel om vädret håller i sig som jag tror det gör. Och på detta en storstretch, och sedan lite mer kött och den utmärkta pepparsåsen. Gött mos.

NOVELL: Japp sover jag någorlunda inatt så skall jag köra imonn på tävlingsnovellen igen, vi hoppas på bra sömn. Så får vi se om det går framåt igen imonn då. Men med bra sömn så skall det nog gå vägen.

ROMAN: Ja inget idag och inte igen förrän till tisdag, så får vi se om jag har råd att köpa nytt block. Har nu 200 nä 240 kvar det skall räcka tills den 25è, kanske skall jag klämma in ett block där med.

MUSIK: Japp platt fall igår men till måndag hoppa jag kunna köra igen då. Skall göra text och en inspelning iallafall till måndag, vi hoppas på det. För det börjar dra ihop sig med hemsidan nu, när jag väl fått en mall så kan det gå rätt fort sedan.

Ja det är lördag imonn och jag hoppas att ni håller tummarna för mig imonn så jag kan få in lite stålar, kan säga att det verkligen behövs nu. Har räknat skall köpa mat denna månad, sedan kommer bredbandet till nästa månad. Och till september kommer datorskyddet fan jag skall få pengar till det då. Det blir nog ändå att jag måst ta av sparpengarna för att få det att gå ihop. Och jag har sagt det innan hur fan skall det då gå när de är slut? Ett alternativ jag har är att ta bort teven den ligger på 360 (hyra) minus 260 (ja har ju redan tagig bort filmkanalerna men det försvinner inte förrän till december) för kanalerna det ger 620 men det är ju 1000 jag ligger back. Ja vi får se hur det går med det sedan. Men håller in tummarna så kommer det gå strålande det känner jag på mig. Ja då var det dags att säga Tjingeling! :D :P :D

Inga kommentarer: